Två leveranser till =)

Nu under två dagar har jag och några av mina arbetskollegor hängt upp 1-milahalsduken i tältet vid Returbutiken så att alla besökare under morgondagens Öppet Hus kan få se hela härliga halsduken.

Då jag vid dagens slut kom tillbaka till receptionen och mitt skrivbord låg det två halsduksleveranser där och väntade på mej 🙂 Vilken tur att jag sparat en liten halsduksrulle som Lantmäteriet ska få mäta imorgon, för då är det bara att sy fast dessa delar på den 🙂 🙂

Eva Nordbrandt har donerat 2 meter. TUSEN TACK EVA!!!

20140919_120725

 

Och någon anonym har donerat 3 meter. TUSEN TACK TILL DEJ!!!

20140919_120755

 

Nu är det endast ca 13 timmar kvar innan vi alla vet hur lång 1-milahalsduken är…..ska bli sååååå kul att få reda på det 🙂 och sen kan vi fokusera på att skapa många underbara barnfiltar 🙂

Har ni möjlighet så kom förbi på Returbutiken!! ALLA är varmt välkomna dit 🙂

Kramar//Ritva

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Hej Ritva! Jag var på Akuten i dag och fick nästan panik när jag såg en halsduksdel i fönstersmygen bredvid en korg med garn och ett infoblad om halsduken. Jag tänkte ta med mig allt till i morgon, men sen blev det så mycket annat inne hos doktorn att jag glömde det och tog en annan väg ut. Men det finns en del liggande där.
    Vi ses i morgon! /Marja

    • Ritva la Fontaine (inläggsförfattare)

      Hej Marja! Jag får nog ta mej till Akuten för att hämta halsduksdelen, även fast den inte hann med till mätningen så tar vi naturligtvis med den i projektet. Tusen tack för att du informerade mej om detta!! Va kul det var att träffa dej idag 🙂 En helt underbar dag blev det!!
      Kramar//Ritva

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.