I’m back

I’m back!

Har ingenting vettigt att skylla min frånvaro på, förutom att värmen denna sommar fått alla hjärnceller att krypa in i skuggan och därför lyst med sin frånvaro.

Inte för att jag på något sätt försöker skryta med att dom i vanliga fall brukar vara speciellt aktiva heller 😉

Status med dumma kroppen är att jag vissa dagar får behålla lite fast föda, dumma benet bråkar vansinnigt mycket och resten av detta tempel (dumma kroppen) försöker att bete sig så ”normalt”som den bara kan.

Dom nya medicinerna jag fått tycks ha lugnat ner magen lite, så pass att jag iallafall stundvis inte längre känner behovet att adressändra till mitt badrum.

Galghumor fungerar i alla lägen!

Trollungen arbetar numera heltid efter att ha tagit studenten, mamma hjärtat svämmar över av stolthet och jag känner mig tacksam över att han har sån ordning på sitt liv ❤️

Min uttråkning och frustration över att vara sysslolös de stunder jag inte bråkar med dumma kroppen håller på att äta upp mig inifrån…

Tilläggas bör att vi nu pratar om några stulna minuter här och där så ingen får för sig att jag sitter hemma o rullar tummarna.

Rullar däremot runt lite hjulbent när någon erbjuder sig styra på hela paketet i uppförsbackar och hålla emot nerför.

Leker fortfarande med tanken att övertala någon att låta mig dundrar på i full fart utför bara för att få känna vinden blåsa i mitt hår… Eller just det ja, jag är ju fortfarande en skallepär 😉

Rädslan över att bli en riktig sur och grinig kärring gör mig lite nu och då en gnutta orolig.

Det kan inte vara nyttigt att bli så upprörd som jag blir över både det ena och det andra som egentligen inte angår mig personligen?

Ändå kommer jag på mig själv att bli så upprörd över vissa saker så jag nästan tuggar fradga.

Take a chill pill?

Eller ska jag hålla fast vid att det är ett ”friskhets tecken”?

Hur som haver, G är med i leken igen – nu rullar vi 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.