Stabil 4-0 seger mot Boden i premiären!

En stark öppning av Björklöven ger en tvåmåls-ledning. Efter den första perioden ser vi att Björklöven är numret för stort för Boden. 7-17 i skott speglar bara hur den första perioden såg ut. Björklöven leder med 2-0 efter total dominans. Andra perioden var väldigt lik den första men Björklöven ägde som vanligt spelet. Skotten: 9-10 resulterade i 2 mål för Björklöven även denna period. Tredje börjar med tre raka utvisningar för Björklöven som ger Boden chansen att komma in i matchen. Björklöven reder ut utvisningarna med ett väldigt bra defensivt spel och bra disciplin. Resten av perioden var ett sömnpiller. Om vi ska jämföra de två första med den tredje så har Björklöven gjort sin sämsta period i matchen. Björklöven tar med sig en säker seger hem till ladan efter två bra perioder och en väldigt dålig! Grattis Löven till premiärsegern! Spelaren som var bäst på plan var William Quist, med sin tyngd och storlek annars var det ingen spelare som glänste särskilt mycket.

Boden-Björklöven 0-4

(0-2,0-2, 0-0)