Allsvensk poängmakare återvänder!

Vilken dag, först får vi Lövenfans veta att Björklöven får in 20 miljoner ifrån Balticgruppen. Vilka pengar för en division 1 klubb! Det blir över Björklövens ekonomi ungefär 6.5 miljoner i överskott per år! Den andra nyheten för dagen var att en allsvensk poängmakare återvänder. Jon Palmebjörk är en trogen lövare som återvänder efter spel i Sundsvall och Örebro. Förra säsongen gjorde han hela 39 poäng i Örebro-tröjan och var en drivande kraft att få Örebro till kvalserien. Mina tankar innan det presenterades var att det var i princip omöjligt att få hem honom till division 1 spel i Löven-tröjan. Men oj vad jag hade fel! Med Blixt som sportchef kan allt hända har vi tydligen lärt oss!

 

Nyförvärvet Jon Palmebjörk 

from bjorkloven.com on Vimeo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>