Sex poäng i helgen!

Efter den fantastiska islossningen mot Sollefteå för två dagar sen, mötte Löven igår Östersund hemma. Det var hemmalaget som började bäst. Med många fina målchanser och sekvenser såg det väldigt lovande ut, men tyvärr så ville det sig inte riktigt för Björklöven i den första perioden. Björklöven sköt hela 19 skott men blev mållösa perioden ut! I den andra lossnade det för Löven som trots ett bortdömt mål rättvist kunde ta ledningen. Ledningen varade sorgligt nog inte så länge som vi Lövare hade hoppats. Efter kvitteringen såg man att Björklöven dock ville annat! 2-1 målet kom rättvist efter ett stort övertag som varade hela perioden ut. Tredje perioden blev lite oviss innan 3-1 kom efter ett fint skott av tvåmålsskytten Markus Lundberg. När slutresultatet skrevs till 4-1 genom mål av den hårt jobbande Nicklas Johansson så kunde publiken andas ut.

Björklöven-Östersund 4-1

Målskyttar Björklöven: Markus Lundberg 2, Linus Boström och Nicklas Johansson.

Skotten: 44-23

Publik 2861.

Allesbjorklovenblogg diggar!

·         Isak Ahrling var riktigt stabil matchen ut!

·         Vilken lekstuga Jon Palmebjörk hade igår!

·         Nu ligger vi trea efter att två segrar bärgats hem i helgen.

·         Nicklas Johansson och Nicklas Granberg – vilket BP!

·         En stor eloge till Östersunds duktige målvakt som räddade 40 skott!

·         Nu laddar vi för slutkampen i serien!

·         Russ Moyer spelar väldigt offensivt men är en riktig publikfavorit!

·         Tylor Michel visar åter igen att han är viktig med sin energi!

·         Defensiven visar god form inför fortsättningen. Bara två mål insläppta bakåt på två matcher!