Två raka segrar!

Igår började serien. Som bekant började Björklöven borta mot Kiruna. Matchen igår var en ganska blek tillställning som avgjordes tidigt i tredje perioden då Jocke Vikström fint vinklade in 1-0. Efter det förlösande 1-0 målet kom Kiruna in i matchen och skapade ett väldigt högt tryck som gav utdelning. 1-1 kom efter en retur som gick via sargen och sedan till en kiruna klubba och 1-1 var ett faktum. De 10 sista minutrarna var väldigt ovissa för båda lagen. Efter att Kiruna dragit på sig en utvisning tändes hoppet. Med två minuter kvar av matchen ser vi Nicklas Johansson fint stänka upp ett snyggt handledsskott i kassen. Matchen slutar 2-1 till Löven efter att två bra målvakter storspelat och fint försvarspel visats upp.

Kiruna-Björklöven 1-2

Målskyttar Björklöven : Joakim Vikström , Niklas Johansson

skotten : 35-31

publik : 883

Idag var det Kalix på bortaplan som väntade för Löven. Kalix chocköppnade med att göra 1-0 efter 10 min. 1-0 målet blev en väckarklocka för Björklöven. Sex min in i den andra perioden kom 1-1 målet av  Mårs i powerplay. Det andra kom också serverat  av herr Mårs "PP".  Den tredje och den sista perioden blev en riktig urladdning av Löven där hela fyra mål gjordes. Slutresultatet skrevs till 6-1 efter att Björklöven verkligen dominerat  två perioder och vunnit skotten överlägset med hela 26-53.

Kalix-Björklöven 1-6

Björklövens målskttar : Mårs X2 , Lundberg , Alexander Eriksson ,  Ledin , Wrenman

skotten : 26-53