Annelies liv

han vinner men inte jag

Såg här på vk att det va en från vännäby som hade vinnit 50.000kr, lyllo han, jag tror nästan man måste  fara förbi vännäsby på lördag när man liks ska hem och köpa en lott där, skulle vara rätt så komiskt om jag också vann något. Det roliga med triss och alla andra lotterier är att dom tjänar så himla mycket på det, och folk bara köper lotter och aldrig vinner, dom har nya kampanjer hela tiden, men jag tror aldrig att dom lägger in några fler vinster, utan bara luras lite för att få in mer och mer pengar, så att dom kan göra ännu mer lotter.

träningen gick relativt bra idag, jag känner mig inte precis slut men, lite halv seg sådär. Jobbade i alla fall 11-18 och gick runt och tänkte på om man kanske skulle skaffa sig en egen resturang eller något liknande, det hade varit himla roligt faktist, men jag kommer tyvärr inte på vad, jag får väll gå runt i morgon och tänkt på det lite också.

och gå till gymmet, fara ner på stan och sen fara till jobbet och jobba till kl 22.30 och sen vara ledig tills på måndag kl 17.30, det låter himla skönt och det är det. Nu blir det i alla fall film och duschen.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.