Annelies liv

en förbannad annelie

vi skulle ju fara och spela brännboll ikväll, jag,carro och boss. En kompis sa att det va på ängarna, och jag som dum va trodde att det va ersbodas ängarna, men det vare inte, vi hade travat i väg dit och då får vi veta att det är på mariehem ängarna, så vi fick lov att gå tillbaka till mariedal och sen gå till mariehems ängarna och där va dom ju. Jag hopppade in i ett tag, och dom spelade ju inte seriöst alls och det tycker jag är tråkigt, är det brännboll, ska det vara med poäng och så. Efter ett tag och några varvs springade märker jag att min stegräknare är borta, och jag letar och letar och sen skriker en kille kolla en stegräknare och sparkar i väg den, helvete vad arg jag vart, alla steg va borta och den vart helt kostig, han kunde ju i alla fall ha frågat om det va någons men det jävla snorungen har ju FAN inget vätt, jag har inget i mot andra männsikor, men folk som gör så för att impa eller bara för att vara jävlig. när jag väl fick den så   sa ju som ifrån och då sa han "jag skulle till och med ha skjutit iväg det med brännbolls träet" och då vart jag jätte förbannad. Fast min stegränknare kostar bara 80kr så är jag ändå rädd om dom grejer jag har, jag vill inte att folk ska tro att man kan göra vad man vill med mina grejer. Efter ett tag stack vi och då slutade dom andra också och spela konstig nog.

Jag har beställt filmer från discshop och dom kom idag, alla Wallander till nummer 13, alltså 3 boxar, och kill bill som jag aldrig har sett, det ska bli kul att se den. Jag kan bara säga att jag är en film älskare, älskar alla filmer som finns utom vissa.

 

En kommentar

  1. Hea

    Men wtf, man sparkar inte iväg grejer! Oavsett om man hittat dom eller inte! :@. Jag har tappat räkningen på hur många stegisar jag tappat, men jag har ju en sån där från Silva nu som man hänger runt halsen och kan ha i väskan osv, den är den enda jag har lyckats behålla :). Btw, den här låten är gamla goa minnen med ju :D.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.