Annelies liv

sovigt jävligt mycket

Helgen har varit underbar, fredagen kvart lugn, Slutade kl 20 och cyklade hem för att byta om och så, vart ingen mat för att jag inte va så huristngrig. Madde, alexandra och christoffer hämtar upp mig utan för tenton, vi åker till bräntberget och där hittar vi födelsedags barnet anna ivebo, vi sitter och chillar och prata, vid 11 tiden åker vi i väg till max för att äta friscomål, när vi kommer in har en kille spytt på bordet och golvet i resturangen, jag tycker synd om han som fick torka upp det. Huvva! Efter vi hade ätit tog madde och christoffer bussen hem och johan fick komma och hämta mig för att min buss gick inte för än kl 01.30 och så länge hade jag inte tänkt att vänta.

Lördagen: Sov jävligt länge, för att det inte blev någon afro, vaknade och sen gick jag iväg till coop och köpte hårfärg. Färgade håret och sen va klockan redan 3, snabbade mig att fixa till allt och sen tog jag bussen till simone, vi käkade och hade trevligt, sen vart det efterrätt. Vi drog ner på stan en snabbis och sen stack vi tillbaka, va där ett tag och sen fick vi skjus ner på stan, chillade på stan och sen åkte jag hem.

idag: Vaknade klockan halv 12, käkade frukost och sen gick jag till tvättstugan. Gick till godishuset med carro och hennes syrra. Madde kom förbi, vi gick till östra ersboda och hälsade på christoffer och gungade en bit bort från han lägenhet. Vi gick hem käkade och spelade yatzy. Madde stack för en tag sen och jag har varit ut med boss en sväng. Sitter här och slappar, blir att dra till gymmet en sväng.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.