Annelies liv

inge mer regn på min semester

åhh äntligen semester, men det känns inte så taggade när det regnar ute. Jobbade 16-20 i går och på dagen va jag nere på stan med linnea och jessica. Det regnade ju tyvärr men det är tur att man är inne mest hela tiden. Köpte ett linne och en tröja och 5st filmer för 100kr hemmakväll riktigt bra filmer kan jag säga, några filmer som jag har letat efter. Vart cykla till jobbet i det  hemska vädert också, va helt genom blöt när jag kom fram, huvva. Det är ju bra att det regnar men ändå, mitt gräs som jag har planterat här utanför,mår ju bra av lite regn. Tur att man inte är gjord av socker. Gårkvällen vart det film nyaste wallander- invandraren och göta kanal, skönt med en lugnt kväll kände jag.

idag hade vi tänkte att börjar med ute platsen som ska byggas upp här ute, men det regnar och jag hoppas verkligen att vi kan börja med den i dag, annars kommer det att ta långt tid innan den blir klar. Vi som hade tänkt och grilla och bara mysa här ute, men det går ju inte för det regnar ju.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>