Annelies liv

soldansen

Jag skulle hellre vilja ha glasögon är dyselexi.

 

känns jävligt bra att solen har tittat fram nu. Känns bra att man har två veckor kvar på sin semster, på torsdag åker jag och linnea till stockholm, bussen går 20.40 och vi är framme 05,45 och det känns jävligt najs att dra iväg och bara slappa jävel  och göra vad fan man vill och vara med sin bästa vän. Vi har väll inte prata om vad vi ska göra men vi kommer alltid  att hitta på en massa skoj!  Hoppas att vädert håller i sig och att solen skiner alla dagar under min semster. Jag ska göra soldansen varje kväll, ska försöka att hitta på  en dans som gud gillar.

idag vart den en lång sovmorgon, vaknade halv 12 och tog mig frukost och efter det vart den tvätta nå kläder och sen vart det sola jävel med boss, stack iväg med elin och handlade, köpte en spegel till hallen. Nu blir det middag, grillat och potatis. Ikväll blir det fortsätta med ute platsen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>