Annelies liv

kex är gott

åh jag känner mig så stolt över mitt och elin arbete här utanför oss, det ända som fattas är stolar och ett bord, men det fixar sig alltid på något sätt. Igår kväll vart det kex och ost himla gott efter man har arbetat. Känns som att man är uppe tidigt varje dag nu för att ut nyttja dagen fullt ut. Har nu fått i mig min frukost och på ett tag blir det gymmet, känner att jag behöver det. Får väll se vad som händer under dagen, det är himla skönt att det är sol i alla fall. Kan man i alla fall vara ute och njuta.

Bilder kommer så småning om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>