Annelies liv

kör hårt

hej igen allihopa :)

har nyss varit och kört ett tränings pass på tenton gym som ligger ca 500meter från våran lägenhet. Idag vart det 50min löpning och lite rumpa och ben. Känns verkligen som att träningen har gått jävligt mycket framåt. Har börjat med body pump på onsdag kl 07.00 och spinning kl 07.00 på fredag. Det är hea som har fått mig att gå på dom passet och verkligen fått mig att se att det är himla kul att gå  på dom passen. Man känner sig som en helt ny människa efter dom passen. Har fått en kompis att börja träna också och det är himla kul att ha fler som tränar på samma gym, det börjar att de resultat, hon börjar bli piggare och har verkligen börjat gå in för träningen och nu hoppas jag att hon forsätter och verkligen känner att det händer något, för det vet jag att det kommer att göra så småning om.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>