Idag smäller de!

Hej alla!
Det var ett tag sen jag skrev här, men nu när vi har kanske säsongens roligaste och tråkigaste match framför oss så tyckte jag det var dax igen! Idag kl 17.30 händer de grejer i Gammliahallen! Då möter vi nämligen Täby basket som för tillfället är serieledare i div 1 norra.

Jag personligen har alltid haft stor respekt för Täby basket, inte bara sen jag började spela i div 1 utan enda sen jag spelade i U15 har jag alltid tyckt Täby varit en bra klubb med seriösa spelare. Deras lag i år är riktigt vasst. Många skolade före detta ligaspelare som tycker ettan är en lagom nivå att spela på och sen några lovande yngre spelare som kommer in starkt från bänken. De har också tagit in Stefan Bergman som coach som är en riktigt grym coach som senast förra säsongen hjälpte Stockholm Eagles att komma upp i ligan. Vi får se vad han åstadkommit i år när denna säsong är över!

Vi i KFUM Umeå har haft tre veckors matchledigt. Vilket har gjort de möjligt att få en så bra uppladdning som möjligt inför den här viktiga matchen.
Första lediga veckan hade vi hårt fokus på defense. Andra veckan blev en lite lugnare vecka pga många borta eller skadade. Nu sista veckan, som varit sista veckan innan match har varit grisig. Det är nog det bästa ordet att beskriva de på men ni ska få en förklaring varför.
När de börjar närma sig match, alltså sista träningsveckan, går många in i gamemode! Den moden (för er som inte vet vad mode är så kan man lättast säga det är en humörnivå) är inte rolig. Vi blir arg på varandra ifall vi gör fel, vi skriker på varandra och de delas ut lite fula armbågar och andra tjuvknep så ofta som möjligt! Självklart ska de vara så här innan match annars tror jag inte vi skulle spela så bra som vi göra stundtals!

För att sammanfatta, så är vi i laget redo för match, de enda vi behöver är er hjälp från läktarna! Så kom till Gammliahallen idag kl 17.30 för att se när en arg egal och ett tokladdat lag kommer ge allt för att slå serieledarna Täby basket!

COME ON!

Fredrik

2 kommentarer

  1. Sebastian

    Mycket bra inlägg Fredrik…
    Keep up the good job!

    Nu såhär efter matchen finns det bara en växel och det är högsta. Ni har själva lagt ribban och det är en ära att få följa er på nära hand i Gammliahallen resten av säsongen.

    Tack och fortsätt jobba på!

  2. Luca Romano

    Brå jobbat till alla som skriver på Bloggen. Det är bra att ni skriver på webben…på pappret har vi inte så mycket utrymme…tyvärr…..men jag kommer att fortsätta läsa på webben 🙂

    JAG HAR BESTÄMT MIG…INGEN FÅR STÖRA MIN DAG! ….jag vaknar GLAD, himlen är klart SOLEN kommer snart fram….men då hämtar jag VK från brevlådan och plotsligt blir jag SUR.
    KFUM har besegrat serieledarna i går och VK skriver en kort artikel UTAN EN ENDA BILD. Då tänker jag att min kompis Stefano Valenti (journalist i Italien) har rätt. Svenska folket kommer att upptäcka på sommaren 2013 att det fins andra sport än ishockey som är viktiga i resten av världen (Innebandy exsisterar inte alls i andra länder så journalisterna kan inte skriva om det på gott och ont). FRÅN IDAG LÄSER JAG INTE MER VK….Som sagt ingen får störa min dag 😉

    Ciao / Luca

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.