Klara för semifinalskval!

Hej hej hallå! 

Igårkväll spelade vi mot Mark borta i Kinna. Min sköna känsla i magen innan matchen visade sig stämma med inte allt för mycket darr på ribban. Vi gick segrande ur den kampen med 79-88. Detta mina damer och herrar betyder att vi är klara gruppsegrare även fast vi har en match kvar! Känns otroligt skönt att vi kan slappna av imorgon och spela utan någon som helst press på våra axlar..  

Kvalet till semifinal går till som så att vi möter 4:an i grupp 1 vilket redan är klart att det blir Telge. Vi spelar en match på tisdag nästa vecka mot dom hemma och sen till helgen på lördagen borta. Resultaten läggs ihop och vinnaren av dessa 80 minuter får då spela semifinal. Vilket självklart är vårt mål!! 

Innan kvalet så har vi som nämnt tidigare en match imorgon fredag hemma i Gammliahallen kl 19.00! Visby Ladies står för motståndet.. Kom och heja på oss!! 

Fri entre för ALLA kvinnor (Internationella Kvinnodagen) samt ALLA under 18 år! 
Let GO Udominate!! 

/#11 Jess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>