Brännbollsserien omgång 4

I veckan så tror jag de har lyckats pricka av sitt sämsta väder hittils!

Denna vecka är alltså en exakt rematch av förra veckans drabbning. Jag väljer nog att tippa på samma sätt, även om jag hade två fel av två möjliga förra gången!

BK Rel 2 – 0 Burnouts

Rel har fått tillbaka Peter och är ett slagkraftigt lag med bra utespel vilket kommer vara viktigt idag med regnet. Sen kan man ju garantera att Rel kommer väl förberedda med handdukar, klätterkalk och allt möjligt man kan tänkas använda för att få bättre fäste på träet.

Lokal 2 – 0 Plakat Pirat

Tror Lokal kommer grymt revanschsugna efter förra veckans fadäs och att de lyckas vinna båda matcherna. Det blir dock ett par utebränningar åt båda håll om man tittar över samtliga matcher.
Veckans tippning blev kort och koncis, jag håller på att jobba på en uppdaterad maratontabell som dyker upp här i dagarna.

 

Uppdatering:

Jag fortsätter i vanlig ordning att tippa BK Rel fel. Matcherna slutade Rel 1 – 2 Burnouts och Lokal 2 – 0 Plakat Pirat.

Jag tror dock inte man ska dra allt för stora slutsatser av Rels förmåga utifrån resultaten i den här serien, jag har både sett dem spela och spelat mot dem och de kommer bli riktigt farliga i år då yranhelgen väl är här.

Jag närvarade tyvärr inte på ängarna idag men Eric räds inte av vädret på samma sätt som mig utan var och kikade på ängarna, så för att få en recap så hänvisar jag er till salmingbloggen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.