Godbitarna ur lottningen!

Nu börjar kvällen lida mot sitt slut och det betyder också att lottningen är klar! Det är inte helt klart vilka grupper som går till vilka gafflar och så men vi vet åtminstone hur alla grupper ser ut. Här kommer de grupper där det kommer bli bra matcher på en gång

Kom till Sekretariatet, Västteg Klass 3b Snösvänger och 2,5kr/hg

Både Västteg och Kom till sek är lag som håller hög klass. Kommer bli en riktig batalj mellan de här två lagen. Kom till sek har ett stabilt utespel men jag tror nog att Västteg plockar hem segern i den här gruppen.

KonTroll, Högst är större än längst, Death och The survivors

KonTroll går in som seedat lag mot Högst är större än längst  AKA David (och Goliat). Den här gruppen är svårtippad då jag har halvdålig koll på Högst men även om KonTroll tappat Hampus så tror jag att de plockar hem den här.

Herman och Hans Hund, Burnouts, 2 cool 4 alcohol + ett lag som jag glömt.

Här tror jag stenhårt på Burnouts som verkar få en relativt lätt väg mot seedning.

Peace Paus, En pyroman på plan, Löpande Vargen, Team super skjuter skarpt

Peace Paus som blev seedade för första året förra året får möta de rutinerade rävarna i Pyrro. Tror att Pyrro plockar hem den här gruppen ganska lätt. Som joker kommer Löpande vargen in, de ska enligt rykten ”inte vara helt värdelösa”.

Plakat Pirat, Estamos, Simon and Simon Show? och Sandtröm & Co

Plakat Pirat och Estamos är både oseedade lag vilket betyder att endast ett lag går vidare. Jag tippar på att Plakat drar det längsta strået utan att egentligen ha så stor koll på Estamos.

 

Och sen så sparar vi det bästa till sist, gruppen som alla brännbollsintresserade kommer följa 13.00 på Fredag.

BCZ, Bränn inte Bullen, Booyaka BK och Båten

Ja, vad ska man säga? Stackars Booyaka BK. Det här är helt klart gruppspelens bästa grupp. Bränn inte Bullen kommer in som oseedat och är garanterat sugna på revansch sen förra årets tidiga sorti. BCZ som jagar en till finalplats (och seger) kommer också vara grymt ovilliga till att släppa sin väg genom slutspelet. Ska du bara kika på en match under fredagen så är det denna. Jag tror att BCZ tar hem det men det kommer krävas många fina poängslag.

 

Som en liten bonus så kan jag nämna att Det är fint att älska med rödhåriga går i år under namnet Harlem Globetrotters

5 kommentarer

  1. OLerner

    Förra året hade både booyaka bk och alf purde, bränn inte bullen i brygga i gruppspelet. Faktum är att booyaka bk haft den här typen av lottning 7-8 år i rad nu och det börjar snart kännas misstänksamt. Dom är ett helvete att möta iallafall, även för bcZ. Skulle heller inte vara så säker på att burnouts tar herman. Herman tar den gruppen…

  2. Frank

    Pyrro har verkligen fått möta olika lag i gruppspelet de senaste åren 😉

    2012
    Löpande Vargen
    Tjejve
    Lantisar och Latinos

    2013
    Sigges Gossar
    Löpande Vargen
    Vroksjab

    2014
    Ljubomir
    Peace Paus
    Bultens gym

    2015
    Peace Paus
    Löpande Vargen
    Team super skjuter skarpt

    I fjol förlorade man mot Peace Paus i gruppen och fick därmed Salming redan i 32-del. Peace Paus fick bra väg tills Fantomen BC väntade i 16-del.

  3. Kapten Pyrro

    Förra året skyllde jag på dåligt slagande och dåliga domare, känns bra med en revansch mot Peace Paus. Må bästa klack vinna!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.