En extra krydda på lottningen

Jag har fått lite inside information om var bakvägarna i de olika grupperna kommer. Det visade sig att tvåan i gruppen Bullen/BCZ kommer in på Vit 29, vilket betyder att de möter Boston Bruins i 32-dels final (2-slagsmatch). Västteg klass 3b möter kom till Sekretariatet redan i gruppen och vinnaren av deras grupp går vidare och kommer möta High Rise i 16-del. Tvåan i den gruppen kommer till lila 20 och kommer slåss med Raska Daskar om en seedningsplats.

Uppdatering:

Tvåan i gruppen med Herman och hans hund och Burnouts går in på vit 5. Det betyder att de kommer möta Smashboosters i 32-delsfinal.

Här får vi alltså tre spännande 32-delsfinaler. En analys av lottningen kommer då jag hittar tid att grotta ner mig i den, troligtvis ikväll.

 

Här ser ni slutspelslottningen i sin helhet

Lottningen 2015

Etiketter: , ,

8 kommentarer

  1. David

    Nu tror jag det blev lite fel Jesper. Antar att vit 29 innebär att förloraren av oss och Bcz möter Boston i 32-delsfinal (2 slag). Sedan Västteg och Kom till sek. möts ju i gruppen, så ingen av dem matcherna är 16-delar…

    • Jesper Karlberg (inläggsförfattare)

      Helt riktigt, feltolkade meddelandet lite och angående 16-dels så blev det lite slarv. Alla ”bakvägsmatcher” kommer självklart att spelas innan 16-del. Ändrar om i inlägget, man ska inte göra saker så tidigt på morgonen.

      Nu borde det se bättre ut.

    • Jesper Karlberg (inläggsförfattare)

      Ja, vinnaren i er grupp går till lila 11 och kommer möta vinnaren i Peace Paus grupp i 32-dels final (seedningsmatch). Det blir troligtvis en Pyroman på plan eller Peace Paus. Jag skulle nog gissa på pyrro.

    • Jesper Karlberg (inläggsförfattare)

      Intressant, Jag har dock svårt att se att någon av dom två lagen kommer rubba BK Rel.

    • Jesper Karlberg (inläggsförfattare)

      Ja, alla lagledare ska ha fått dem i sin mailkorg. Samma sak med grupplottningen. I slutspelet så blir det sen så att vit 1 möter vit 2, vit 3 möter vit 4. Sen möter vinnarna av de två matcherna varandra osv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.