10 fyndiga lagnamn

Varje år så är det ju en hel del lag som satsar på ett roligt lagnamn, antingen kan det vara att de brännbollifierat ett redan befintligt namn, de kan försöka förvirra speakern eller bara ha något putslustigt namn. Jag har finkammat gruppspelslistorna och försökt gräva fram de 10 bästa utan inbördes ordning.

You Wine Some You Booze Some

En alkoholhaltig tappning av det engelska talspråk.

HemBrännarna

Här har de lyckats klämma in både alkohol och brännboll i samma namn, snyggt gjort.

Samling

Här har vi ett namn som helt klart kan ställa till det för sekretariatet, autocorrect har ändrat Salming till Samling minst en gång förr….

Utebrända Pedagogerna

Lite samhällskritik blandat med brännboll.

Känd och Utbränd

Vi fortsätter på samma tema som ovan fast kändisar istället för pedagoger. Får vi kanske se ett lag med Björn Gustafsson, Jimmie Åkesson och Tove Styrke?

Separationsångest/Bowlby´s badasses

Att inte kunna bestämma sig för ett lagnamn har tagits till en helt ny nivå, klart oklart varför de valde att använda båda…

Hogwarts BK och Mugglare

Två Harry Potter inspirerade lag, ska bli intressant att se om det är något sorts best in show samarbete här.

Det andra laget

Här har vi ett lag i stil med På bana 1 och Kom till sekretariatet, kommer nog förvirra ett gäng besökare.

Hodors Penguins, With no sense of shame

Egentligen kanske inte så roligt, men kom med på listan för att det kändes så ologiskt och otippat. En game of thrones karaktär, pingviner  och helt skamlösa? Skulle vara intressant att höra tankegången bakom det här…

 

Överlag så tycker jag det var hyffsat ont om riktigt bra lagnamn, har ni hittat nån egen favorit som fått er att skrocka till?