Hur gick gruppspelet?

Fredag 09:00:

Bana 14: Don’t stop believin’ mot Hawaii Rainbow Warriors

Det här ska tydligen ha varit en riktigt jämn match, då sista slaget slogs så spelade Hawaii ute och de ledde med 3 poäng. DSB slog ut en boll som fumlades med och tre sprang in och matchen slutade lika. Men då Hawaii började inne så vinner de matchen på lika resultatt.

Dock så fortsätter det vara svårt för Hawaii att få en seedningsplats, i 64-del så får de möta Oense (22) som kom 2a i i sin grupp. Om dom vinner den matchen så måste dom slå ut fantomen för en seedningsplats. Taskigt läge.

 

Bana 22: One hit Wonders mot Ö-vik Redsocks Red

Ingen aning hur matchen såg ut men Ö-vik gick därifrån som segrare. Dock tror jag att dom stöter på patrull då dom möter Traktor MS i 64-del (folk från bla uber, kom till sek). Ett lag som mycket möjligt kan nypa sig en seedningsplats i år.

 

Bana 11: Bullen mot Glade Dansken

Kan inte tänka mig något annat än att det var en enkel seger för bullen.

 

Fredag 12:30

Bana 19: Fantomen mot SKS

Se tidigare inlägg

Bana 28: Herman och hans hund mot Tyngre brännboll

Saxat från Tyngre brännbolls FB sida:

”3 matcher, 3 vinster! Så kan vi summera gruppspelet. Det såg tidigt ut att kunna bli en gruppspelsfinal mellan oss och HoHH och vi får tacka brännbollsgudarna som la den matchen sist i gruppen för att hålla den levande. Matchen slutade med knapp seger efter att vi i slutet satte en utebränning. Nu är det nya tag inför morgondagen på bana 3 klockan 10:30!

Tror dock inte det blir någon seedningsplats för Tyngre brännboll i år då dom måste slå ut Kenya bridgeclub, samtidigt så har jag underskattat dem förut 🙂

 

Bana 32: Ö-vik Redsocks White/Årsmark/Samlaget

Ö-vik tog hem segern även i denna grupp och får nu möta Ich Dytzen i 64-dels final. Ännu en riktigt jämn och spännande 64-del! Jag tror mycket här bestäms av dagsformen för Ich Dytzen, känns som att den kan variera ganska kraftigt beroende på hur hård gårdagen var.

Fredag 16:00

Bana 11:

Purde mot Boston

Boston som segrare, se tidigare inlägg. Härnäst väntar Lilla gruppen vs Boston Bruins kl 10:00 på bana 11. Kan bli bra liv!

Bana 3:

Kom till sekretariatet mot Fastball

Fastball verkar gått segrande ur denna kampen trots att Lindman bytt till BK Rel. Kom till sekretariatet har å andra sidan tappar 2-4 spelare de senaste åren så de är väl inte riktigt sitt forna jag dom heller. Fastball får nu möta Esox i 64-del för att eventuellt knipa deras seedningsplats.

Bana 30:

Hårt och fort möter Traktor MS

Traktor MS vinner över Hårt och Fort och tar således över deras plats till seedning. Slår de Ö-vik Red så är det ett okänt lag kvar till seedning.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.