Slutspelstippning!

För tredje året i rad så kör vi en slutspelstippning. Förra året så var det mycket upsets och det var ingen som var särskilt bra på att tippa (Även om Micke och Svintojacke var bäst) så vi får hoppas på att årets prestationer blir bättre. Ifall vi har någon ny tippare för i år så går man in i dokumentet jag länkat nedan, sen väljer man en tom flik och byter namn till den till ditt eget. Finns det ingen tom flik, då DUPLICERAR man originalet så att fler kan tippa. Man tar alltså inte originalet och tänker ”fan va bra med en tom flik! Undra varför det står ”skriv ALDRIG här”?”

I vanlig ordning så är det 1 poäng om man har rätt lag i 16-del, 2 poäng per lag i 8-del, 3 i kvart, 4 i semi, 5 i final och 7 för vinnare.

Jag kommer inte lägga ut min tippning nu på en gång då jag inte haft tid att göra klart den, jag lägger inte heller upp några troliga 32-delsfinaler utan vill man vinna så får man göra sin egen research i år. Detta för att ta värdefulla 1-poängare i 16-delen. Man kan alltså ändra några av de förskrivna namnen om man skulle tro att någon av de seedade lagen tappar sin seedningsplats.

Gurras informatinskanal så kan man hitta länkar till både gruppspel och de fyra olika gafflarna.

 

Lycka till och må bäste tippare vinna!

 

Länk till dokumentet:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zMFDv4d2Tm99-qqUytJ_e2IyauO97acJd-2L3duI8uM/edit?usp=sharing

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>