Maxade tankar

Iskyrkan!

Snart på väg hemåt, en natt kvar i Uppsala där jag varit på möte eftersom jag sitter i förbundsstyrelsen för kd för en levande kyrka, alltså har det handlat om kyrkopolitik. Vi har haft träff med ordförandena från alla stiftskretsar.

Men det jag noterade var att när jag berättade att jag var från Vilhelmina var den spontana kommentaren att ”det är där ni har iskyrkan”. Nu är det ju folk som är kyrkopolitiskt aktiva så att det är en kyrka som byggs kanske noteras något mer men nog ger den en del PR för Vilhelmina. Iskyrkan som först byggdes till jubileet av församlingens 200 års jubileum men som sen har fortsats att bygga varje www-helg. Ni i Lions som varje år bygger kan sträcka Er!

En kommentar

  1. ronny thellbro

    Det låter uppmuntrande. I förlängningen så kan det öppna ögonen även för intressenter av våra lediga tjänster. Ett tämligen stort antal medier har hört av sig beträffande iskyrkan och vigsel. De senaste som hörde av sig häromdagen var P1, Västerbottens nytt och Norran. Den senare ska komma för att göra ett temanummer om vigsel och bröllop.
    Fint att du engagerar dig i kyrkopolitiken. Nästa år har vi ju kyrkoval.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.