Emelie helt enkelt

Kakan har fått en maka

Jag snörvlar och kliar stoiskt (nåja) vidare, och idag blev äntligen mina Twisted-sockor klara. Jag vill nog aldrig ta av mig dom, jag har aldrig förut stickat strumpor som passar såhär bra. Att de dessutom var roliga att sticka och blev snygga gör inte saken sämre. Mycket nöjd!

Idag har jag dessutom besökt Regionarkivet och tittat på stumfilm från 1923. Boman på utställningen visade sig vara en väldigt söt och rolig historia om en familjs försök att återförenas under den pågående Jubileumsutställningen. Filmen är inspelad i Göteborg, Kungsbacka och på Gunnebo Slott och roligast av allt var nog att se alla miljöer från utställningsområdet ”live”. Har du inget annat för dig så rekommenderar jag en helt klart speciellt filmupplevelse på arkivet, lokalhistoria i rörliga bilder!

Nu ska jag försöka packa ihop sambon inför hans resa upp till Umeå, jag blir gräsänka fram till söndag = massor av sticktid. Läge att ladda datorn med Greys Anatomy och sticka ikapp WIP-högen (eller börja på något nytt kanske?).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>