Emelie helt enkelt

810 minuter av mitt liv


Japp, jag har levt helt och hållet i en Grey’s Anatomy-bubbla i helgen. I skrivande stund ska jag snart sätta mig med avsnitt 19 av säsong 5. Jag missade helt femte säsongen när det gick på tv, massor att ta igen.

Massor av tv-tid innebär också massor av sticktid. Jag kämpar vidare på Death by Socks-paret som känns helt omöjligt segt att göra klart, även om det bara handlar om ett par centimeter rätstickning och en tå. Jag har också varit helt galen och börjat sticka från diagram för första gången! En Gail sitter på stickorna i vackert men stickigt entrådigt ullgarn från Färgkraft.
Och till sist också den mest roliga stickningen av alla, hemlis-stickningen till en speciell person! Jag kan inte säga mer än att det kommer bli mjukt och förhoppningsvis toksnyggt, och den dyker snart upp i en brevlåda långt norröver.

Igår gjorde jag en liten avstickare från min bubbla och besökte den gröna ön (Hisingen) för öl och samkväm med Sofie och Emily, och sedan lite födelsedagsfirande hos en Avslöjd-kollega. Tyvärr gav mina allergiögon upp redan vid 21-tiden, så det blev en tidig kväll. Trots att det blev tidigt och mängden alkohol minimal har jag mått räv hela dagen. Jag har blitt för gammal för att dricka öl verkar det som.

För övrigt är det rätt skönt att kunna sitta på balkongen och blogga tillsammans med mina regntufsiga penséer så här pass sent på kvällen. Men nu är det nog dags att krypa tillbaka in i bubblan igen..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>