Emelie helt enkelt

Ooh!

Igår när jag skulle hämta posten gick postboxen inte att öppna. Ett ögonblick blev jag lite irriterad, sedan trillade polletten ned. Mixa och matcha-paketet från underbara Hon som stickar!
Jag vet inte riktigt hur hon har lyckats, men allt är ner på detaljen rätt! Fantastiskt garn, te, knappar, ljus, mugg och stickor. Serverat i en jättefin plåtburk! Det var från början två klubbor med, men den enda hann påbörjas innan jag tog kortet. Jag gillar speciellt kepslampan som kan användas både till stickning och arkeologiska utgrävningar, och att hon tillsammans med sina barn letat rätt på den perfekta stenen till min stensamling.

Och sist men inte minst, boken- Eller BOKEN menar jag. Den förtjänar verkligen extra stora bokstäver, den är ju helt fantastiskt. Tekniktips, designtips och massor av härliga mönster. Sockåret 2010 blev plötsligt ännu bättre!

Tack tack tack tack tack och tack igen, jag ler varje gång jag går förbi samlingen på bordet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>