Emelie helt enkelt

Fotopepp!

Oj oj, nu skulle jag lätt kunna stanna uppe hela natten och bara leka leka leka med min fina kamera. Jag har precis kommit hem från introduktionskursen som Nikon bjuder på efter att man länsat spargrisen och handlat ny kamera. Två och en halv timme bara, men fullspäckat med alla de där små detaljerna som jag inte lyckats klura ut själv ännu. Imorgon ska jag terrorisera mina motvilliga kattmodeller ordentligt med alla mina nya lärdomar.
Jag är väldigt nöjd och blir väldigt sugen på att gå ännu fler kurser, lära mig ännu mer. Någon som vet om något bra i Göteborg?

Sedan är det ju också alltid lika fascinerande att se hur vuxna människor ibland kan bete sig. Om jag inte riktigt fick till det med inställningen av vitbalansen, eller inte hittade rätt menyrad skulle jag inte ens drömma om att börja gnälla, sura och sedan skälla ut föredragshållaren. Speciellt inte när det befinner sig cirka 70 andra personer i rummet. Oj voy.

Men där har ni det, ett fotoinlägg helt utan bilder. Så kan det gå när bloggerskan är trött efter en intensiv kväll.
Glöm nu för allt i världen inte bort online-stickcaféet imorgon. Från 15 till sent på kvällen stickas, fikas och snackas det. Allt från soffans trygga vrå. Vi ses där imorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>