Emelie helt enkelt

Budapest love

Hemma igen, och jag längtar redan tillbaka. Budapest visade sig vara en helt underbar stad, massor att göra och fantastiskt vacker arkitektur överallt. Kameran har gått varm och så snart jag har gått igenom bildskörden så delar jag med mig av den till er.
Vi har promenerat i massor och bara tittat på allt det vackra, råkat göra intrång på Parlamentet och blivit bortmotade av vakter, druckit champagne på Donau och plaskat runt i termalbad i flera timmar.
Den enda (stora) smolken i bägaren var att vi råkade ut för inbrott på hotellrummet på torsdag kväll. När vi kom tillbaka, glada i hågen efter en fantastisk kväll, var fönstret ut mot loftgången öppet och våra resväskor öppnade och innehållet spritt över rummet. Laptopen, lilla kameran, DSen, diverse kablar och framför allt passen var puts väck.
Riktigt riktigt tråkigt och jobbigt, men jag måste säga att jag blev sjukt imponerad av den ungerska polisen. På torsdag kväll stannade de två och en halv timme och undersökte, frågade och snokade runt och nästa morgon kom två CSI-tekniker och lyfte fingeravtryck, fotade och undersökte lite mer.
Det suraste med alltsammans var att en massa semestertid gick åt till att lösa krisen med de saknade passen så att vi kunde komma hem igen. Men å andra sidan så har vi fått se svenska ambassaden i Budapest, det är det inte alla som har gjort! Men men, det löste sig till slut. Vi fick nya snygga rosa pass och försäkringsbolaget har gått med på att ge oss pengar för sakerna. Slutet gott allting gott.
Jag återkommer imorgon med mera bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>