Emelie helt enkelt

Årets nya

Nyårslöften och jag brukar sällan komma sådär speciellt bra överrens, men i år tror jag nog att det ska gå vägen. Jag lovar dyrt och heligt åt att ägna året åt att lära mig nya, roliga saker! Och jag går hårt ut med en klar blivande favorit, spinna eget garn!

Jag beställde efter ett nybörjarkit från Spininspiration i mellandagarna och i fredags kunde jag hämta ut det. Sedan dess har jag trasslat in mig, googlat tills ögonen börjat bli fyrkantiga och svurit en hel del, men nu känns det som om jag börjar få lite kläm på det hela. Garnet blir inte direkt jämnt och det är inte så lite tufsigt här och där, men det är jag som lyckats trolla fram det ut den där ulltofsen. Klart häftig känsla. Mer mer mer spinning blir det framöver!


Jag och koftan tuffar också på och snart börjar det nog faktiskt närma sig något slags halvfärdigt stadie. I slutändan hoppas jag på att den i alla fall ska likna den här fast med resårstickad kant istället för spets. Den som lever får se, än är det mycket som kan gå fel. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>