Emelie helt enkelt

Stickmojon, var är du?

Jag vet inte vad som har hänt, men jag har tappat min stickmojo någonstans och kan inte riktigt hitta igen den. Det mesta jag har försökt sätta stickorna i på sistone blir fel, tråkigt och inte alls roligt. Koftan som gick så bra fick soppatorsk på garn, sockorna blir för stora och inspirationen tryter. Tråkigt tråkigt tråkigt. 
Förhoppningsvis är det bara januarimörkret som gör mig oinspirerad och gnällig. För att försöka råda bot på det spenderades lördagen med en långpromenad, solskensladdning på hög nivå. Ni fixar jag en veckas mörker och göteborgshalka till.

Hej från helgbloggerskan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>