Emelie helt enkelt

Shetland Triangle

Nu är den som sagt klar, och jag har fått till lite bättre bilder. Jag är galet nöjd, gled runt med den på jobbet i onsdags och det kändes som att bära runt på lite mjukt, fluffigt solsken hela dagen. Stickad i Malabrigo Lace, färgen Frank Ochre och på stickor 3.25 (favvisarna!). Totalt sett blev det 19 löv, eller kottar eller vad hon nu kallar mönstret, den mäter 150 cm mellan vingspetsarna, och 50 cm på bredden och det hela kostade mig ungefär 70 gram garn. Klart nöjd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>