Emelie helt enkelt

Smakråd

Nu har jag till sist fått den berömda tummen ut och beställt en bröllopsklänning! En sådan här fin liten sak blir det, lite skönt 50-talsretro och inte alltför obekvämt uppklätt. Att den dessutom blir måttsydd gör det hela bara ännu bättre.
Jag tänkte mig att jag skulle sticka en liten kofta att ha till (eftersom det troligtvis kommer regna den 9e juli) och för att undvika att känna mig alltför naken över axlarna. En Cecilia får det bli, och jag tänkte lyxa till det och sticka den i Malabrigo Sock. Frågan är bara vilken färg? Jag tänker mig att rött blir väldigt snyggt som accentfärg till det svarta och vita, men vilken av dem? Hjälp hjälp hjälp mig att välja!

Bilderna är lånade från Garnkorgen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>