Emelie helt enkelt

Förra helgen

Nu, efter viss fördröjning, kommer en rapport från förra helgen. Eller som vi tycker om att kallar den här, Den Bästa Helgen. 
Det var morgonen då jag öppnade ögonen och öronen till att det var tyst och ljust och alldeles stilla. 
Det var dagen då den vanliga utsikten mot innergården byttes dis och och klippor och ett isigt hav. 
Det var kvällen då vi åt en fantastisk vegetarisk middag, delade en flaska gott vin och drack kaffe och cognac framför brasan. Och bara fotade det hela med mobilkameran, fy skäms. Men till mitt försvar så var jag mycket upptagen med att ha det bra. 
Det var hotellfrukosten där verkligen allt var gott och jag funderade på att smuggla med mig frukostfrallor i fickorna. Och den där dagen där mannen var sådär extra fin som bara han kan vara. 

Sedan rundade vi av det hela med att bli glada över att busskurer är sig precis likadana som de var förr. Fullklottrade med mer eller mindre ekivoka bilder och uppmaningar och ett och annat telefonnummer. Till sist hoppade vi på färjan och åkte hemåt. 

Vart var vi då och hade det så bra? Nära hemma men ändå i en helt annan värld på Pensionat Styrsö Skäret. Jag går fortfarande runt och känner mig lugn och glad och alldeles nöjd – och längtar redan tillbaka. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>