Emelie helt enkelt

Oj, hej!

Nu var det länge sedan, jättejättejättelänge sedan jag skrev något här. Sedan sist har livet envisats med att dela ut käftsmällar till höger och vänster och orken att göra något annat än klara vardagen har nötts ner till noll och ingenting. Kameran har legat och dammat i ett hörn och garnet har värmt hyllorna mer än vanligt. 
Men nu börjar det så sakteliga vända. Kanske är det vårljuset eller klorofyllet där ute, plötsligt känns allt lite lättare och energin börjar så sakteliga komma tillbaka. Hejja våren, jag har saknat och behövt dig!
Vi tar en liten kort sammanfattning i bilder av vad som hänt sedan sist:
Störst och viktigast av allt den senast tiden har ändå kärleken varit. Vi har pysslat om varandra på alla möjliga sätt, bott på hotell, promenerat och myst i massor. Det positiva med alla utmaningar vi mött på sistone är ändå att vi fixat det tillsammans och blivit ännu starkare av det. Vilket kap jag gjorde när jag hittade honom och gifte mig med honom!

Vi har druckit mer eller mindre goda drinkar i helt klart gott sällskap runt om i Göteborg. Jag blir mer och mer en cocktailmänniska, vill dra på mig en schysst klänning och glida runt med en drink i handen en fredag kväll istället för att ramla runt med en öl i näven. 

Jag har varit på snabbt besök i Köpenhamn och kramat på den här snyggingen. Hon är inte bara snygg utan även en av de mest talangfulla och kreativa och glada människor jag jag känner! I Köpenhamn har jag promenerat fötterna trötta, handlat fantastiska klänningar och tittat på stickgrafitti. 
Årets märkligaste fikaupplevelse skedde här, på en nedlagd mack någonstans mellan Tidaholm och Göteborg. För 15 kronor per skalle fick vi varsin kopp smaklöst kaffe, en dammig MumsMums och den krypande misstanken att vi allihopa höll på att drogas för att senare kunna säljas som slavar på en svart marknad någonstans. Klar Twiligt Zone-känsla, jag är än idag inte helt säker på att det hände på riktigt. 

Efter flera års väntan fick jag äntligen se Kristofer Åström live och jag var glad långt, långt efteråt. Om du inte redan lyssnat på nya skivan så rekommenderas den varmt!

Jag har fyllt 30 och firade detta med ett rejält kafferep. Bakade och bjöd på 7 sorters kakor, fixade sherry och portvin och blandade stora mängder glada och trevliga människor och fick ett väldigt mysigt och fint kalas!

Och se, kors i taket! Jag har faktiskt lyckats sticka klart strumporna jag började på i februari! Perfekt passform, helt galna färger och jag är oväntat nöjd med slutresultatet. Som en extra bonus vaknade sticklusten till liv en aning av att kunna stryka ett UFO från listan, kanske kommer det mer framöver. 

Nu hoppas jag att det inte dröjer fullt lika lång tid till nästa inlägg, vi hörs snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>