Sandström

NÄSTAN ALLA MINA….

Av , , Bli först att kommentera 2

Summerar helgen SOM varit rökfri man för den skull intégré godisfri, inteFÖR Att vi Har ätit Mer godis Än vanligt män mycket trevligt Har DET varit .. In självaste påskafton Fick vi ha hemma Alla Vara Barn och Vår äldste gudson Simon DET var jättetrevligt.

 

 

Nu nar vi närmar oss Våren MED blan Annat penseer i krukor tänk …………… VAD Livet är underbart skööönt!

Bli först att kommentera

Sluta röka tips???

Av , , Bli först att kommentera 0

Nu idag har jag varit till min doktor idag och fått beskedet att jag måste sluta röka jag har ju fuskat lite grann men upptäcker att jag tjuvröker mer å mer nä nu måste jag sluta upp med mina dumheter…

Eller i vart fall göra ett två månaders uppehåll i mitt beroende.

Det har i varje fall min doktor sagt idag! Så sluta röka!

 

Trots dettta så tycker jag att livet är fantastiskt…

Bli först att kommentera

Angående artikel i Vk!!!

Av , , Bli först att kommentera 0

Tycker detta som är skrivet av Umeå Legend skulle alla Umeåbor läsa och begrunda…

Bli först att kommentera

Fd rökare eller inte

Av , , Bli först att kommentera 0

Jag ångrar mig lite grann tillåter jag mig att röka, det är ju så djävla svårt att stå emot det som är så njutbart….

Bli först att kommentera

Fd rökare efter 3 dar?

Av , , 2 kommentarer 0

Just det sedan i söndags 1/3 har jag varit tobaksfri något jag aldrig trodde skulle hända mig men tjurskallen ger sig inte så lätt tydligen.

Jag tror att min tjurskalligheten är större än karaktären. Vet med mig att en gång rökare alltid rökare så jag kommer inte att ta ställning för feströkningen heller.

Flera bekanta under åren har sysslat med feströkning på min bekostnad ibland ochså men nu är det slut med det!

 

Visst är livet fantastiskt…. när tobakslukten är borta och vi kan andas frisk luft!

2 kommentarer

I min lilla värld….

Av , , 1 kommentar 0

Just det! I min lilla värld så finns det lite utrymme för det här bloggeriet, jag har nu avslutat veckan med att titta i min personliga Life rewards bok, Jag kommer efter denna helg att stoltsera som icke rökare, slutar på måndag 1/3 2010 efter cirka 27 år som slav under tobaken. Alla Ni som läser min blogg! STÖTTA MIG!!!

Under den vecka som gått har jag fått tillfälle att fundera på en massa olika situationer vad gäller rökning, till exempel det här med när man kommer på fest så verkar det som hela ens bekantskapskrets röker, ja inte äldsta dottern då för hon har hittills i sitt 23 åriga liv varit ANTI mot tobak. Nu börjar jag förstå henne till viss del, igår var det en som rökte utanför NUS å det luktade FY USCH.

Man lär  få andra smaklökar ochsåså man får passa sig,  mer resande lär det bli, jag har ju under mina år rökt upp cirka 27- 30 utlandsresor.

Saken är den att jag älskar att befinna mig i värmen… Det här med vinter är inte min grej… Kanske om jag har tur så kan jag fira min födelsedag i höst på varmare breddgrader.

Som slutord kan jag säga!

 

Visst är livet fantastiskt med alla förändringar som sker i ens närhet!

1 kommentar

Innebandy och Johan Samuelsson!!!

Av , , Bli först att kommentera 0

Efter att jag varit frånvarande ett tag på min blogg lovar jag nu att jag ska skärpa mig!!! 

 

Idag har jag varit och sett Dalens herrar spela innebandy i SSL mot Warberg. Dalen vann och Johan Samuelsson blev matchens lirare, i min "värld" som jag delvis lever i så måste jag få påpeka en sak som Johan gjorde i samband med att han gjorde åttonde målet  för Dalen, han gick fram till läktaren och kastade en av sina bollar till två tjejer som satt i rullstol uppe på läktaren!!! Snacka om medmänsklighet! För hur skulle dessa tjejer kunna få tag i dessa bollar annars?

 

Visst är det fantastiskt att andra människor kan göra fantastiska saker som gör livet värt att leva för oss andra!

 

 

 

 

 

Bli först att kommentera

1167 inte 2000 på innebandy?

Av , , 1 kommentar 0

En av mina drömmar vore att coacha Dalens herrar i innebandy en enda match, funderar mycket när jag tittar från läktaren bla på vilka föredömen dessa herrar är för unga spelare som ser upp till sina idoler vi får inte glömma bort att de unga ser upp till äldre spelare och speciellt då dessa spelar i den högsta divisionen i Sverige avlånga land. Hörde en av spelarna i torsdags svära och visa allmän frustration över domarna, ett tips Ni kan aldrig påverka domarna positivt för er del under match bara negativt.  Likaväl hör man både spelare och publik sabla ner domarna, själv kan jag inte så mycket om regler men det ska jag återkomma till en annan gång.

 

En annan sak som gör mig frustrerad är att det som i torsdags bara var 1167 betalande i publiken, Gammliahallen rymmer 2000 kom igen Umeåbor och gå och se innebandy!

Innebandy är en trevlig underhållande sport, billigt inträden dessutom.

Från matchen i torsdags vill jag skicka ett extra fång rosor till tredje kedjan, det är så jädra kul att se att Ni inte har några hämningar… Som publik är detta en fröjd att se..

 

Visst är livet fantastiskt… Och vad vore livet utan Dalens herrar i SSL och deras matcher…

1 kommentar
Etiketter:

Frigörelse från/till vem???

Av , , 1 kommentar 0

Denna sena kväll funderar jag på detta med frigörelse… ordet betyder så olika för den som skriver det, för mig en kamp över att finnas till hands för mina barn, yngsta dottern har för första gången fått vara på NUS själv och ska sova där i natt själv,

Tänker på min svärmor som när min man var liten inte fick vara tillsammans med honom när han var liten och sjuk och låg på sjukhus i olika omgångar. Min dotter är ju trots allt "vuxen".

Hur det ska gå med sömnen i natt för mig är en annan fråga… Men det ordnar sig säkert, bara det går bra för "lillgumman".

Får säkert anledning till att återkomma i frigörelsefrågan längre fram i livet.

 

Visst är livet i alla fall fantastiskt!

1 kommentar

”Vi som är evigt unga”

Av , , 2 kommentarer 0

En av 2010 års första tankar kretsar kring det faktum att man närmar sig sin 50 årsdag och man funderar på vad livet har gett en och vad man själv gett till livet.

Trodde själv när jag var liten att man aldrig skulle bli så gammal som femtio, minns mina föräldras femtioårsdagar och tyckte själv då att man är "evigt ung", plötsligt står man nu där året då man fyller 50…

"Kan förminna att jag är född på 60-talet i den evigt unga generationen, minns min barndom med bla all snö som kom och vi barn byggde snökojor med olika gångar och rum,snögubbar, snölyktor mm , ute verkar det nu som om tiden har vänt med all den snö som vi har fått precis som mina barndomsvintrarna. Tänk att Umeå kommun lagt ut 5 miljoner på snöröjning….

Som tur är när det gäller snö och kyla så går tiden relativt fort och vi har snart vår igen…

 

Slutligen som tröst i allt elände runt snö och kyla kan man ju konstatera att det är ändå tur att man inte är född på 50 talet…..

2 kommentarer