Sandström

1167 inte 2000 på innebandy?

En av mina drömmar vore att coacha Dalens herrar i innebandy en enda match, funderar mycket när jag tittar från läktaren bla på vilka föredömen dessa herrar är för unga spelare som ser upp till sina idoler vi får inte glömma bort att de unga ser upp till äldre spelare och speciellt då dessa spelar i den högsta divisionen i Sverige avlånga land. Hörde en av spelarna i torsdags svära och visa allmän frustration över domarna, ett tips Ni kan aldrig påverka domarna positivt för er del under match bara negativt.  Likaväl hör man både spelare och publik sabla ner domarna, själv kan jag inte så mycket om regler men det ska jag återkomma till en annan gång.

 

En annan sak som gör mig frustrerad är att det som i torsdags bara var 1167 betalande i publiken, Gammliahallen rymmer 2000 kom igen Umeåbor och gå och se innebandy!

Innebandy är en trevlig underhållande sport, billigt inträden dessutom.

Från matchen i torsdags vill jag skicka ett extra fång rosor till tredje kedjan, det är så jädra kul att se att Ni inte har några hämningar… Som publik är detta en fröjd att se..

 

Visst är livet fantastiskt… Och vad vore livet utan Dalens herrar i SSL och deras matcher…

Etiketter:

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.