Fotbollsengland

Engelsk fotboll - här och nu.

Avancemang och stormöte i F.A. Cupen!

Tottenham avancerade och Zlatan måste känna sig enormt bitter, att vad han än gör, vilket lag han än spelar i och även om det är rookies och nykomlingar i CL-sammanhang, så kan han inte ta denna åtrovärda trofé.

Tottenham spelar på 0-0 stundvis och är i min mening i underläge ofta.
Dom har sina chanser och dom har sin boll men jag tycker fortfarande att Milan hade fler chanser, mer boll och mer farliga lägen. Men så som det har visat sig så är ett Milan utan Zlatan ett sämre lag helt enkelt, han är matchvinnaren varje lag behöver i form i viktiga sammanhang.
Men även om Milan hade ett litet övertag så hade Spurs kontrollen på matchen och avancerar rättvist i CL’s slutspel.

____

Arsenals manager Arsene Wenger vägrar be UEFA om ursäkt och kallar dem för "diktatur". Han vill inte släppa Barcelona-förlusten tydligen!

____

Även Man Uniteds manager Sir Alex Ferguson har hamnat i luven med F.A. och hånat deras val av domare, Martin Atkinson, och han var frågande varför denne fick dömma matchen. Han vägrar dessutom be om ursäkt, "Jag har inget att be om ursäkt för" säger skotten.

____

Den gemensamma nämnaren blir alltså Sir Alex och Wenger då dom har ett hett möte i kväll i F.A. Cupens kvartsfinal. Nämligen mot varandra.
Man United spelar på hemmaplan och efter två raka förluster mot Chelsea respektive Liverpool har dom en taskig form, klarar dom Arsenal?
Arsenal i sin tur har två tunga matcher bakom sig med två matcher där Wenger har satt hårt åt dommaren och slängt anklagelser om sig. 0-0 mot Sunderland i ligan och i tisdags 3-1 förlust mot Barcelona, klarar dom Man United?

 

Det är många frågetecken runt kvällens drabbning och det kommer bli tight, frågan är vilket lag som har lyckats vända på sina underlag till det bättre!

Fabregas är ute men holländaren van Persie som inte var tänkt i start11an mot Barcelona är redo även ikväll. Song och Walcott är fortfarande frånvarande.

Uniteds skadeläge är däremot mer oklart och troliga laguppställningar enligt Goal.com blir

Manchester United: Van der Sar; Rafael, Smalling, Vidic, Evra; Fletcher, Carrick, Gibson, Giggs; Berbatov, Rooney.

Arsenal: Almunia; Sagna, Djourou, Koscielny, Gibbs; Denilson, Wilshere, Nasri; Bendtner, Van Persie, Arshavin.

Ska Berbatov återuppta sitt tidigare galna måltempo?
Ska den eviga målsumparen Bendtner göra hattrick som i förra F.A. omgången?
Blir det ett omöjligt uppdrag för dommaren med Wenger och Sir Alex vid sidlinjen?
Återstår att se!

 

Vilka vinner? Manchester United eller Arsenal?
Kommentera gärna!

På återseende!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.