Nu är det söndag igen!

Av , , 1 kommentar 3

Ja, som sagt är det söndag idag. Tyvärr, är det måndag i morgon igen…men det går bra, det ska bli roligt att få träffa våra arbetskamraterna, klasskompisarna, och våra energiska lärare som hjälper och lära oss någonting.

Jag skrev tidigare men jag råkade ut sudda alltihopa. Usch! Det därför håller jag på skriva en gång till. (..men det gör ingenting 🙂 )

Imorgon är första dagen i februari och jag hoppas att det ska bli varmare och varmare snart. Jag vill se havet, kunna fiska, cykla och gå ut varje dag.  jaaa, man kan göra allt mojligt på sommaren.

 Här är en bild  som ger oss en sommar känsla. 🙂

Jag har inte gjort så mycket den här helgen, men imorgon ska jag försöka gå ut och promenera.

Jag ska prova linedance på Tisdag och på Onsdag har jag kort  skoldag. Mmm.. på Torsdag blir det en lång dag och sedan kommer Fredag! 🙂 ..Och   Helg!

 

Ha en trevlig kväll allihopa..!! (",

 

 

myspace layouts

 

Mardrömmen..

Av , , 1 kommentar 4

Jag hade en mardröm i morse.  Jag drömde om en mycket konstig sak och det var inte så kul. Jag drömde om att jag hade en mardröm och kunde inte vakna. ”Pappa”, ett ord som jag skrek och sedan skrek flera Heliga namn för att kunna vakna men det gick inte så lätt. Jag drömde om att jag var på en plats och hade så roligt i början men när jag skulle gå ut så kände jag mig hemsk rädd, otäckt alltså.  Jag var på väg ut och såg att det fanns en utgång men jag hörde något hemskt ljud i den vänstra och högra sidan av vägen. Och då kunde jag inte vakna. Tack vare Björn som väckte mig…. Men han var inte riktigt där. Han var vara i min mardröm. Han var i vardagsrummet och tittar på dator i verkligheten.

 

Sammanfattning:

Jag hade en mardröm (när jag skrek och skrek för att vakna) i min mardröm, men allt var vara mardröm.

 

Det lät konstigt men det är ju det!

Jag provköra skoter…

Av , , 1 kommentar 3

 

Jag provköra skoter i dag. Det är jättekul att köra och att vara ute i snön ibland.

Här har jag lagt några bilder..

 

 

                       Jag och Annika..

 

 

                     Bea och Annika..

 

 

 Vi har kört ungefär en och en halv timme. Men det är jätte roligt och jag hoppas på att det blir fler skoter åkning nästa gång. Det är säkert roligare om man är många och har man fint väder så blir det perfekt!  🙂

 

 

Glitter Graphics  Ha en Trevlig Helg Allihopa!!!
 

Fredag….

Av , , Bli först att kommentera 3

Fredag är alltid den bästa dagen i en vecka. Alla är hemma och gör något tillsammans. Det är den dag som vi brukar träffa vår familj, släktingar, eller vänner. Jag undrar hur kan jag njuta fredagar utan att titta på tv, ringa mina släktingar på Filippinerna eller titta på intressant film. Jag tror att det bli svårt för mig då. Jag känner mig ensam när jag bara av mig själv och fundera över vad som kommer att hända i mina studier, och mitt liv här i Sverige. Kommer jag att vara vad jag vill bli, eller är jag bara för ung för att agera som en äldre dam som måste fixa allt.  Jag vet inte.

 

Ja, stället för att tänka på svåra saker so måste jag tänka positiv och kämpa på. Jag har varit i Migrationsverket och söka permanent uppehållstillstånd. Jag har bara lämnat papper och sedan ska jag vänta tills de skickar kallelse för intervju. Men det går bra eftersom jag kan söka Arbetstillstånd och uppehållstillstånd om jag inte får Permanent Uppehållstillstånd ännu. Jag har gott om tid i alla fall.

 

 

Det är inte så LÄTT…!!

Av , , Bli först att kommentera 8

Jag var ute för fyra timmar sedan. Jag tog en promenad eftersom jag kände mig lite ensam och jag tyckte att det var bättre om jag går ut. Det var inte så kallt i alla fall. Jag klädde mig ordentligt. Ja, jag var ute vid sex tiden. När jag hade gått ungefär 20 minuter då bestämde jag gå förbi hos svärmor och svärfar. Jag fick sitta en stund och sedan drack vi te . Vi fikade och sedan kom Eva och Cronje. Då fick jag stanna en stund till.

(jaja, undrar ni kanske om det här handlar om te’et? Nej det är det inte.)

 

Det handlar om att åka spark för första gången. Oj, det var pinsamt!!!! Jag kunde inte styra sparken bra. Det var som jag sparkade tre gånger och sedan stannade. Det gick inte så bra i början men det blev lättare när jag var snart hemma. Jag svettades väldigt mycket. Men det kändes bra. Jag kunde inte sluta skratta åt mig själv. Ha ha ha…

Fint….

Av , , 1 kommentar 5

Hejsan mina kära vänner och läsare.

Det är så kallt ute och även inne. Ojojoj! jag har aldrig varit ute idag. Jag har bara tittat på datorn och tvn, och har gjort lite scrapbooking.

Jag vill göra mer men det blir lite jobbigt eftersom jag måste göra lite läxa. Det är egentligen inte läxa som jag måste göra, men jag måste läsa lite och skriva de uppgifterna som jag har fått från skolan.

Min svenska är lite sämre nu, därför att jag kanske är lite lat att läsa på svenska och tittar på tagalog serie ibland. Jag hoppas att ni förstår vad jag skriver här. Ni kan gärna lämna kommentarer om ni känner att jag skriver så dåligt.


Hursomhelst här är lite scrapbooking jag gjort…

 

 

och ett speciellt kort……………….

 

Ni kan bara se framsidan därför att innehållet är hemligt.

 

God natt.   (-_-)zzZZZ