Grattis på Mors dag!

Av , , Bli först att kommentera 5

 

Jag vill gratulera alla mammor idag. Grattis!

Ni som är kärleksfulla och finaste som finns i varje barns liv.

Underbara, rara och unika, inget ord kan förklara hur fantastiska ni är.

Om du själv är en mamma vill jag gratta dig igen.

Jag önskar dig glädje och en jättetrevlig dag!

 

 

Kram på er..

 

 

 

Apropå Förra veckan..

Av , , 1 kommentar 2

"Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad."

Förra veckan var jag lite upptagen. Jag skulle vilja skriva men det gick inte eftersom jag hade många små uppgifter som hindrade mig att skriva. Det var så vackert väder ute att jag nästan ville inte gå in i lägenheten.


 

De sju dagarna var kul och helt underbara. Jag hade haft bra i skolan. jag fick veta att jag skulle få godkänt i matte och jag tyckte att det var bra. Jag behöver inte göra om det.

I tisdags var jag på linedance och fick lära mig två danser. Det var jättekul! Vi hade så roligt speciellt när vi dansade "Ghost train". Det är en klassiker dans men många dansar fortfarande med den låten.

 

Jag var på anställningsintervju denna veckan,  och som jag minns var det en onsdag. Det var mitt första anställningsintervju. Jag hoppas att jag kan få jobbet.:)

Jag var också på SCA fest med min sambo. Vi hade så trevligt. Vi fick god mat från Pensionatet och sedan fick vi underhållning och dansmusik från Dansband Säxtätten (Säxtätten & Rytmix) från Skellefteå.

 

 

 Det var allt från förra veckan. <3

 

Godnatt..

Synd..

Av , , Bli först att kommentera 3

Fösrta kuvert…andra..tredje…osv….och sedan tionde! Nej, Sverige gick inte vidare.

Georgien, Ukraina, Turkiet, Israel, Irland, Cypern, Azerbajdzjan, Rumänien, Armenien och Danmark. Där har vi de tio sista finalisterna i årets schlager-EM.  Men tyvärr sverige inte är vidare.

Anna Bergendahl gjorde ett bra främträdande men det räckte inte till final.

Trots att Annas låt inte är min favorit låt, väntade jag faktiskt på att det sista kuvert var Sveriges flagga.  Men den flaggan kom aldrig. Synd!

Nä, nu ska jag sova. Jag ska kliva upp tidigt imorgon för att göra en uppgift som jag inte har hunnit göra eftersom jag såg på Melodifestivalen.

 

Godnatt kära läsare.

 



Lata dagar

Av , , 3 kommentarer 3

Vilken underbar dag.

Är det verkligen sommar nu? Ja, kanske det. Och det är underbart. Lata dagar i solen. Jag bara njuter.

Att kunna få vara ledig sådana här dagar är guld. Att få sova fram till kl 10 och sedan bara njuta hela dagen, och kanske tända grillen när det blir skugga på balkongen efter kl 16.

 

Har du gjort någonting den här veckan eller bara lata dig?

Jajamän! Jag har gjort mycket den här veckan och jag lovar att ni ska bli trötta om jag ska skriva det eller berätta det till er.

Jag ska skriva om det sedan. Nu ska jag göra små saker först!


Så, för att underhålla er lite : klicka på länken nedanför.

Länk: www.slide.com/r/oKFeMTPilz_eEthiN0dHI8I3xQwyhk_g

Har tröttnat på…

Av , , 1 kommentar 3

Hejhej,

Varje dag hör vi samma låtar på radio, om och om igen. Jag tror att de bara spelar 20 låtar varje dag och spelar de låtarna tio till femton gånger om dagen. Förstår ni?? Man blir less på att lyssna på radio om de spelar samma låt hela tiden.

Låtarna som "Paparazzi", Lady Gagas låt och "This is my life" med Anna Bergendahl till exempel. De ger mig huvudvärk! Äh, Jag föredrar att lyssna på nyheterna i stället och sänka ljudet när det blir musik.

 

Men här har jag hittat en låt som är bättre än "This is my life".

Varsågod och lyssna..

 

 

Kram på er.

Vackert väder!

Av , , Bli först att kommentera 3

Sommaren har kommit!!!  Det är sol och ute är varmt. Vad gör man då? Jo, nästan alla är ute och pysslar i trädgården, solar och pratar med grannarna. Skönt att sommaren har kommit.

Det syns att många är på bra humör. Man orkar mer till jobbet och att man längtar till helgen. Man vill vara ute och göra andra saker som har med sommar att göra. Perfekt väder till alla som har längtat till värmen och tröttnat i det kalla vintern.

          

Ja ja ja! Glöm inte bara att ha på dig solglasögon och sunblock eller vad det nu heter. Sola inte för mycket och spara lite av din tid hemma med din familj.

 

 

Ha det så bra Allihopa!!!

 

 

Det var en fin sommar!

Av , , Bli först att kommentera 6

Det är min lilla syster Neri som ni ser på bilden…och jag som är världens gladaste stora syster.

MIn syster kom ifjol sommar och hälsade på oss. Det var jättekul att hon kunde komma hit men jag vet inte om hon kan komma tillbaka och hälsa på oss igen.

Det är många från filippinerna som ska komma i sommar . De skakomma för att träffa sina släktingar här i Sverige. Det ska bli kul att få träffa dem. 

Hos oss kommer inte någon som ska hälsa på. Men däremot ser jag fram emot att få träffa min svägerska med sin dotter. Det blir säkert roligt att få träffa dem för första gången. 

Vi ses.

 

Gå ut i solen!!!!

Av , , Bli först att kommentera 4

Hallå hallå,

Enligt Aftonbladet, fredagen blir solig i större delarna av landet men temperaturen håller sig omkring 10 grader. Utom längst i norr där det i vanlig ordning blir något kallare.

– Det är en bräcklig högtrycksrygg som ligger över landet, men det är fortfarande ingen varmluft på något sätt. På nätterna blir det minusgrader i Norrland och frost även nere i Svealand, säger Johan Groth på vädertjänsten Storm.

Ni kan läsa mer på aftonbladet om det. 🙂

       

 

Ja, Gå ut i solen i stället för att sitta vid datorn! Kom igen!!!!

 

Ha en bra dag allihopa!

 

 

Typisk!Jag mår inte bra. Jag är jättetrött!…

Av , , Bli först att kommentera 5

Typisk!Jag mår inte bra. Jag är jättetrött! Usch! Jag hade ställt min väckarklocka till sex igår kväll men när jag skulle sova då gick det inte att somna. Typisk! Jag som ska göra ett prov idag. Men nu vet jag varför…. Jo, när vi var på väg till umeå igår så tog jag en liten tupplur. :-). Jag hoppas att ni hade sovit bra i natt! Ha en bra dag allihopa!!

Det har gått nästan en vecka nu…..

Av , , Bli först att kommentera 7

Det har gått nästan en vecka nu sedan jag skrev något på min blogg. Och vet ni vad?? Jag har saknat er!!! Jag har inte varit och inte skrivet någonting på min blogg eftersom jag har haft mycket att göra den här veckan.

Min vecka har varit lite stressigt och jobbigt därför att jag inte har gjort något planer för denna veckan. Jag har inte förberett mig inför prov som vi har gjort den här veckan. Jag läser inte så mycket hemma eller tittar på mina böcker många gånger i veckan. Jag bara läser när jag behöver läsa och när det är viktigt. Jag tänker på många saker som jag måste göra och planerar lite, men jag glömmer att skriva det på ett papper och sedan göra ett schema på alla saker som måste följa och göras. Men däremot har jag gjort mat-schema och andra saker som till exempel: har hälsa på grannarna och pratat med dem; klippa hår på min kära sambo och svärfar. 🙂

Och idag har jag varit i Trehörningsjö hos min kusin och hälsat på. Tror ni att jag körde bil då? Nej,det har jag inte gjort. Stackars mig som inte har skaffat körkort ännu! Men jag är tack för att jag har mina nära och kära som kan skjutsa mig vars jag vill åka. Det därför har jag idag fått åka med min moster och sin sambo, och följa med dem till min kusin. Vi har haft en jätte trevlig lunch/middag och fått mycket prat och skratt.

Vänta…jag glömde nåt! Ja, vi har också varit och hälsat på Allis och Stig, min "mamma" och "pappa" i Sverige. Jag har fått två mammor och pappor när jag kommer hit i Sverige. Det är.. mamma Allis och pappa Stig och min sambos föräldrar, som jag alltid har kallat mamma Solveig och pappa Kalle. De är verkligen fina människor och de kommer jag inte att glömma. Jag älskar dem.!!!


Trevlig kväll!!!!