Förkylda på lördag och fika på sängen..

Av , , Bli först att kommentera 4

Har fått fika på sängen av älsklingen på morgonen idag. Och eftersom det är lördag idag har jag bestämt mig för att stanna en stund i sängen för att läsa gårdagens tidning, och andra tidningar.  Vi är lediga från jobbet idag därför tänkte jag ta det bara lite lugnt idag och njuta fikat som han har gjort i ordning åt oss.

Det är rätt skönt att få vila ibland och få lite tid tillsammans. När vi har fikat och läst tidningar har vi bestämt oss att åka till Nordmaling. Han och andra vänner ska åka till Skellefteå för att se kvällens match så jag får åka med dem och stanna hos min moster i Nordmaling. 

Men så har det blivit lite ändringar. Juholt avgår som partiledare och jag avgår från friskheten. Nu är jag förkyld och tänker stanna hemma och fortsätta läsa ut boken som jag lånade på bibliotek istället.Facebook smileys
*******                                                                                                             ********
 
Ta hand om varrann!
 
Always//Grace

 

Sömnig!

Av , , Bli först att kommentera 2

Min telefon ringde runt halv sju i morse. Jag var trött och hörde inte vad kvinnan sa i telefon så jag svarade lite fel. Typiskt jag som var ny vaken och trött så jag sa nej till 5 timmars jobb. Det blev lite missförstånd om var jag skulle jobba då. Men allt löser sig, jag får jobba imorgon istället.

 
Nu…

 

… sova! Jag är så sömnig så att jag behöver en tupplur.
 
Ha en bra dag på er, även om det snöar ute!
 
//Grace
 

För ovanlighetens skull

Av , , Bli först att kommentera 3

För ovanlighetens skull är jag vaken tidigt idag. Det är en utmaning för mig idag att klara dagen utan att ha tråkigheter och sittande i soffan med filmerna igång på tv hela dagen. Jag kan inte göra någonting annat än att räkna dagar som passerar och nästan önska att morgondagen är redan 15 mars 2012. Det är den dagen jag ska skicka mina utländska betyg och gymnasial/Komvux betyg till VHS för validering och samtidigt skicka en webbanmälan till högskolan.

Det var det jag skrev idag innan jag åkte till Nordmaling för att hämta en bok som jag lånade och reserverat online på nätet häromdagen. Jag hade bara glömt publicera den på bloggen i morse.
Två böcker som jag har lånat och tänker läsa nu när jag är ledig.
Onsdagen kan jag beskriva som lugn och bra. Jag pratade med mina syskon via internet idag och kollade på alla bilder de har lagt ut på Facebook. Vi har just ätit middag bestående av ris och friterad kyckling med söt och sur sås. Min sambo ska titta på ishockey hos en arbetskamrat men jag blir hemma och ska vänta till ett par som ska besöka mig ikväll.

 Ha en bra kväll allihop!! 

Always//Grace

Jag vill ha allt och jag vill ha det nu.

Av , , Bli först att kommentera 5

Igår var jag på inskolning på en arbetsplats i Nordmaling. Jag hade lärt mig mycket om olika saker på den arbetsplatsen. Dessutom hade jag kunnat namnet på de personalerna och boende som var där igår utantill.

 Och på så kort tid har jag känt mig hemma hos dem. Hemma menar jag att jag kan tänka mig jobba där när dem behöver mig som vikarie. Förresten jag ska vara där imorgon också för att lära mig små men viktiga saker. Spännande!
Men vet ni att jag har lärt mig något annat? Haha.. Jag har lärt mig att sjunga en låt som jag aldrig sjungit förut. Jag kan inte ta bort ur mitt minne en låt som en av personalen sjunger medan hon fixar fika i köket. Den har fastnat i mitt huvud. Vi har också pratat lite grann om den lilla texten, eftersom den betyder mycket och kan man diskutera med någon vars åsikt är positivt och bra.
Jag har bläddrat och sökt lite på Youtube och har hittat den låten. Riktigt bra faktisk!!
Jaja, här kommer den låten ur youtube.com och texten som jag har hämtat här www.sing365.com/music/lyric.nsf/I-Want-It-All-lyrics-Queen.

Låttexten av "I want it all" – Queen" om ni vill sjunga med. 

I want it all I want it all I want it all and I want it now
Adventure seeker on an empty street
Just an alley creeper light on his feet
young fighters screaming with no time for doubt
With the pain and anger can’t see a way out
It ain’t much I’m asking I heard him say
Gotta find me a future move out of my way
I want it all I want it all I want it all and I want it now
I want it all I want it all I want it all and I want it now

Listen all you people come gather round
I gotta get me a new game plan gotta shake you to the ground
Just give me what I know is mine
People do you hear me just give me the sign
It ain’t much I’m asking if you want the truth
Here’s to the future for the dreams of youth
I want it all (give it all) I want it all I want it all and I want
it now
I want it all (yes I want it all) I want it all (hey)
I want it all and I want it now

I’m a man with a one track mind
So much to do in one life time (Do you hear me people?)
Not a man for compromise and where’s and why’s and living
lies
So I’m living it all (yes I’m living it all)
And I’m giving it all (and I’m giving it all)

Yeah yeah
Yeah yeah yeah yeah
I want it all all all all

It ain’t much I’m asking if you want the truth
Here’s to the future
Hear the cry of youth (hear the cry hear the cry of youth)
I want it all I want it all I want it all and I want it now
I want it all (yeah yeah yeah) I want it all I want it all and I
want it now

I want it
Now
I want it I want it NOW
 

Vi vill ha allt och när vi vill ha något du vill vi ha det genast. Eller hur? Det är så ibland men om vi ska tänka på de som svälter i fattiga länder och inte ens äta två gånger om dagen eller de som bor på gatan, visst har vi det bra ändå.

Ja, det bara något vi kan tänka på för idag. Men låten kan jag rekommendera att ni trycker på ►play och sjunger med. Njut!

Ha det så bra!!

 

Always/Grace

 

Nya förändringar

Av , , Bli först att kommentera 5

God fortsättning på det nya året 2012!! önskar jag er.

Visst, brukar vi göra förändringar och förnyandet ibland. Dessutom har vi ibland några önskningar och planering för det nya året. För själv har jag gjort några förändringar i min blogg till att börja med. Jag har bytt toppbild, presentationsbild och bakgrund på min blogg sida. Jag vet inte om ni tycker om de nya bilder och bakgrunden men för mig känns det okej. Jag har bara ändrat lite grann och hoppas på att jag kan övertyga mig själv att skriva oftare.

Några planeringar i framtiden har jag också gjort tillsamman med min sambo, men det ska jag inte avslöja det till er förrän vi har nått en av dem. Det nya året är speciellt för mig, eftersom det är nu det ska hända viktiga saker i mitt liv. Jag hoppas att ni kommer att följa min blogg för de kommande dagarna, och inte kommer att bli besvikna. Jag ska inte lova men istället försöka att skriva mer och oftare.

 Ha en bra dag på er allihop!

 

Always/Grace

Måsten..

Av , , Bli först att kommentera 2

Ojdå! Klockan har blivit sen. Och snön har slutat komma från himlen. Nu är det bara att skotta imorgon för alla som måste göra det. Det är härligt att snön äntligen har kommit! Nu känns det att det verkligen är Sverige jag bor i.

Nä, jag har kämpat nu i några timmar för att somna men jag har inte lyckats riktigt bra. Jag måste få somna snart, dels för att jag behöver sömn och dels för att jag ska jobba imorgon och inte kan sova på morgnarna lika länge som för några dagar sedan.

Okej, det kanske bäst att avsluta det här bloggandet nu och sedan sova.

Godnatt...eller Godmorgon gott folks!!!!

 

Kram/ Grace