Aktiv lördag

 

Tack, jag har sovit gott i natt. Inga drömmar som jag kommer ihåg. Livskamraten har undanbett sig allt ansvar för vad han tar sig till i MINA drömmar och det måste jag väl acceptera. :)

Solen skiner idag och det är dags att planera in en riktig långpromenad mellan alla skidsportsaktiviteter som är på gång på TVn. Jag har laddat upp med en massa egna aktiviteter att hålla på med framför TVn.

Jag har fått mina tyger
till ett lappbarntäcke åt 
lilla J. Gulliga!                               

Ibland virkar jag en
ruta.
Jag har snart gjort
färdig vedspisen
till mitt lilla
lantkök.
Nu fattas
spiskåpan, men
jag vet inte
hur jag ska
göra den.
Spisarbetet har
gjort att en ask
med små, små
saker har
kommit fram.
Älskar att titta
igenom dem.
Hittade dessa
små vackra
krukor och har 
börjat fundera
på om nästa
objekt ska bli en
sal i gustaviansk
stil, kanske……
Måste bli en lite
större modell.
Har tagit fram
pärlorna som
ska förvandla champagne-
korken till en kristallkrona,
kanske till den gustavianska salongen?

Dagen blir fulltecknad. Det finns saker att göra. Visserligen finns det även kläder att tvätta och stryka, men det gäller att prioritera!

5 kommentarer

 1. Birgitta J:n

  Men du är ju bara för underbar där du planerar ditt pyssel och låter oss bli ”delaktiga”!!!
  Skulle jag någon gång stöta på några fina minminmini-saker ska jag def skicka dem till dig!(Först förhöra mig om du är intresserad förstås!).
  Du foto-kursen – jag vet ju inte din lust&möjlighet just nu men det börjar en en 14/3 på kvällstid i centrala Umeå…Hör av dig om du är intresserad!
  F ö så önskar jag dig en underbar helgkväll. Själv har jag både fot, stick- och ev virk på gång framför tvn hihi..(gillar inte sport men däremot så gillar jag min MAN och han sitter bänkad!!!)

 2. Monica Nordlund

  Hallo igen, du ar en riktig storpysslare. Pa tal om sport, min pappa har fullt upp, ”aker” skidor varje dag-glad att han fortfarande kan agna sej at det, han ar en riktig sportpysslare. Bara en vecka kvar, eller hur:)

 3. Anne-Marie Mäkelä

  Svar till Birgitta J:n (2011-03-05 10:39)
  Detsamma gäller för mitt sportintresse; jag gillar min Livskamrat och han vill sitta framför TV:n. Alltså sitter jag med och håller på med mitt!

 4. Anne-Marie Mäkelä

  Svar till Monica Nordlund (2011-03-05 14:14)
  Japp, en vecka kvar! Så var det ju med pappa också, han satt som klistrad vid TVn när det var idrott. Roligt att höra att Folke har geisten kvar! Kram!

 5. Marja Granqvist

  Den där lådan med småsaker skulle jag också gärna sitta och plocka i. Ska bli spännande att få se dina rum när de är färdiga. Önskar dig pysslarglädje! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>