Utmaning – sommarfavoriter

Birgitta, Destination Umeå, hade ju en utmaning, har man någon sommarfavorit. Det kändes som en hård nöt att knäcka, men när jag tittade i garderoben så kunde jag snabbt se vilka favoriter jag har. Det kanske är fel att kalla dem för favoriter, men det är plagg som jag använder varje, varje, varje sommar.

Till exempel dessa moderiktiga shorts (skojar bara), inköpta i Nairobi 1990 inför en safari- tripp. Då var de lösa och bekväma, gick faktiskt en bra bit ner på låren och jag kände mig som Katherine Hepburn i den film om Afrika hon spelade in mot Spencer Tracy, (Afrikas hjärta?). Ganska läcker med andra ord. 

Nu verkar de krympa på vintrarna så knappen har flugit sin kos och de känns inte längre lösa och lediga utan sitter tämligen tajt. Konstigt så det kan bli. Jag använder dem i stort sett dagligen under sommarperioden, så fort jag ska göra något praktiskt. Det kanske syns på färgfläckarna?

En annan favorit är denna tröja, lös och ledig, bra att ha utanpå bikinin, passar bra till korta byxor eller shorts. Lite vid i halsringningen så den glider ned lite, men det får den göra. Känns luftigt och bra.

Så ni ser, det blev inga flärdfulla plagg, men däremot så är det plagg som jag definitivt använder.

Det känns roligt att ha börjat om att blogga igen och jag ser att jag har gott om läsare, men snälla ni, tycker ni om något som ni läser så får ni gärna mig en "tummen upp" ibland. Det uppskattas.

 

 

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Fina favoriter! Det är ju oftast de mest bekväma plaggen som blir ens stora favoriter. Jag blir så arg när mina favoriter ‘krymper’ från en säsong till en annan. Kram

  2. Birgitta J:n

    Oj vad härligt med dessa flärdfria plagg! Jag tycker blandningen tjusig/utnött-använd är optimal! Så är ju livet också – en blandning av gammalt och nytt. Så bör det ju också vara…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>