Bra erbjudande?

Har fått ett fint erbjudande från ett företag som säljer hälsoprodukter. Man bjuder mig på tur och retur Arlanda-Italien, Gardasjön, inkl hotell med frukost 3 dygn, transport till och från hotellet. Det enda man begär är att jag prenumererar på några energitabletter.

Kan det vara sant? Ska jag prova och skicka in att jag vill åka? Det kan väl vara värt några månaders vitaminätande? Eller får jag prenumerera ett antal månader och sedan får jag besked om att jag tyvärr inte fick plats på denna resa, speciellt inbjuden som jag är.

Lite sugen är jag att prova anmäla mig och se vad som händer….. Får tänka över helgen. Visst skulle jag kunna tänka mig 3 dygn vid Gardasjön till våren. Hmmmm, detta tål att tänkas på…

4 kommentarer

  1. Anne-Marie Mäkelä

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2011-11-18 19:33)
    Det är väl väldigt sällan man får något nästan gratis…. men jag ska fundera över helgen om jag ska chansa och anmäla mig. Ha det bra!

  2. Helena Nilsson Springare

    När saker och ting låter för bra för att vara sant så är det ju oftast det också.. Tycker det ramlar in sådana mejl lite då och då där man ska FÅ massor av tusenlappar och tvapparater och allt vad det nu kan vara haha… då skulle man ju aldrig behöva lyfta börsen igen 😀 Sin egen alltså haha..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.