Onsdag i Bryssel

Nu är det lunch. Vi har just ätit de obligatoriska smörgåsarna och den, lika obligatoriska, chokladdesserten (mums). Alla sitter och knappar på sina datorer så då gör jag också det.

I går kväll hann vi, 5 av "de andra grabbarna" och jag, ut en vända ner i centrum. Vi startade på Grand Place, gick naturligtvis förbi den lille Manneken Pis och avslutade med middag på en jättemysig restaurang; Drug Opera., www.tripadvisor.co.uk/Restaurant_Review-g188644-d1734057-Reviews-Drug_Opera-Brussels.html Wow, så trevligt ställe och så god mat!  Kan rekommenderas. Visserligen har jag svårt att äta så mycket så sent på kvällen, men ibland måste man offra sig 🙂

Lite av den goda belgiska chokladen och några belgiska våfflor hann jag köpa också. Det kan jag ju överraska Livskamraten med. Trots allt var det ju Alla Hjärtans Dag i går, vilket också märktes ute på "sta’n". En härtformad chokladask blev det i alla fall.

Vad jag önskar att jag hann köpa med mig är en kudde i "Bryssel-broderier". Men vi håller ju till en bit utanför centrum så någon tid för shopping blir det inte. Man kanske ska åka hit på en liten minisemester i alla fall. Bäst att ta med paraplyet i så fall för det regnar alltid när jag är här. Lunchen är över, bäst att vika ner locket på datorn och vara engagerad igen. Har varit ett bra möte så långt och jag har förhoppningar att det ska fortsätta lika bra och intensivt.

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Jag läste: Och alla sitter och knaprar på sina datorer 🙂

    Min ”gammboss” sålde en gång i tiden beligiska sockervåfflor, det var någonting det, fast inte som våra våfflor, mera kak eller bullaktiga, men goda. Ha det gott!

  2. Anne-Marie Mäkelä

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-02-15 16:39)
    hihi, nej än så knaprar de nog inte på datorerna, men det kommer väl längre fram i utvecklingen. Ta med dig din engångsdator med chokladsmak på utflykten. Då har du matsäck med dig. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.