Hallå grannfrun!

Upprustningen av matsalsdelen i vardagsrummet går vidare. I dag  håller jag på med andra halvan av rummet. När jag plockade bort grejorna och förberedde så insåg jag en sak; en del av sakerna har jag haft i över 30 år!

Lampan fick jag av mamma och pappa när jag fyllde 30, i år blir jag 59! Den har varit jättebra att ha, men nu tror jag att den får anses avskriven. Är det någon som vill ha?

De här tavlorna och maskerna till höger köptes i Gambia 1998 och den vänstra masken köptes i Kenya 1999. De har hängt på samma ställe sedan dess.

Det får mig att fundera. Antingen
– är jag en stabil person som man verkligen kan lita på, jag håller fast vid det som en gång gjorts

eller
– jag är fullkomligt rigid och kan inte med förändringar

Stryk det som ej anses passande…

Denna upprustning av mitt hem är den allra första gång som jag inte vetat hur jag vill ha det. Om inte en av mina rara grannfruar hade talat om för mig hur det kan göras så hade jag nog inte dragit igång något överhuvudet.

Nu är problemet bara det att jag behöver min grannfru en gång till så därför ber jag henne: kom över och hjälp mig, vilka tavlor ska upp och var ska de hängas, var ska jag ställa det nymålade svarta skåpet?

Jag behöver dig! (vi kanske kan ta oss ett glas vin, man "tänker så kreativt då")

 

6 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Wow.. en sån lampa har jag också haft, fast en silverfärgad med en jättetung marmorfot. De är tydligen väldans populära emellanåt och kan generera några sköna hundralappar 🙂 Vad kul med lite hemmaprojekt.. väntar med spänning på ”efterbilder” 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.