Tomt

I dag är det alldeles tomt i huvudet. Inget speciellt har hänt, inga upplevelser alls, bara en alldeles vanlig arbetsdag följd av en lugn eftermiddag. Jag håller på med att klä om den stora öronlappsfåtöljen och det är väl inte alldeles lätt. Jag nålar och nålar så jag ska få en bra passform, men nålburken åker i golvet gång på gång och det känns lite besvärligt att först nåla och sedan plocka bort en massa nålar för att kunna sy ihop allt. Men visst är det tillåtet att tappa geisten ibland? Är det någon som har hittat en borttappad geist kanske? Återlämnas till ägaren, hittelön utlovas!

Bara för att ytterligare lägga till ett "måste" så har jag bestämt mig för att klä om en gammal IKEA Poäng-fåtölj också. Den ska kläs i svart med hvudkudden i samma tyg som öronlappsfåtöljen. Usch, jag blir trött bara jag tänker på det…….

I morgon fyller det tredje äldsta barnbarnet tonåring, alltså 13 år. Milde tid vad fort tiden går. Tyvärr hinner vi inte gratta honom denna vecka för det är ju sportlov och alla är inbokade på annat. Nästa vecka är jag i Bryssel fyra dagar så då blir det också svårt att hinna med. Men nästa helg, då måste vi få fira honom. Men vad ger man till en nybliven tonåring? Inte en aning…

Nej, slut med gnäll. En kvällspromenad kanske gör susen. Ha en skön kväll!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>