Kämpar på

När jag såg den "film" vi spelade in i Bryssel så ställde jag mig en fråga: vem är denna lilla runda tant som ser så bastant och robust ut? Svaret blev förstås – men det är ju jag! Visserligen försökte jag intala mig att "kameran lägger på 5 kg", men om vi var 3 stycken som skådespelade så borde fördelningen varit 5 kg per man. Inte 15 kg på mig!

Alltså är det dags att tänka på bikinisommaren 2012. I år började den ju lite tidigare med ett besök i Kroatien så nu är det dags att göra något. En arbetskamrat hänvisade mig till Martin Lidbergs 8 veckors program för hur man ska få upp flåset. Så nu kombinerar jag hans program med att äta pulversoppa. Jag började i måndags, det gick jättebra ändå tills tonårs-barnbarnet och jag delade på resterna från söndagens födelsetårta….. Igår, tisdag, gick det bra hela dagen, både med kosten och med aktiviteten, 40 minuters promenad.

Jag vet inte om det var promenaden som tog knäcken på mig, men klocken 21.00 låg jag i sängen och somnade omedelbart. Jag sov faktiskt i över 9 timmar i ett enda sträck! Märkligt så det kan bli ibland.

I dag är det vilodag enligt Lidbergs program. Det ska jag väl klara av galant!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.