Jaha

Så är det fredag, igen! Visst går veckorna snabbt nu! I dag var det dags för en härlig lunchpromenad enligt mitt motionsprogram och det var jätteskönt. Varför går jag inte ut varje lunch? Bara slöhet.

Men vårtröttheten är svår att bli av, efter att jag slutat arbeta för dagen sågick jag faktiskt och lade mig på soffan och sov så gott, så gott. Ska man verkligen vara så här trött? Tråkigt är det. Jag vill vara i sprudlande form.

För att riktigt sätta sprätt på hektona så har jag bara ätit frukt och smoothies idag, men nu är jag rädd för att jag kommer att förstöra "hekto-jakten". En av grannarna vill nämligen att vi ska gå ut och äta. En sådan fråga måsta man naturligtvis svara ja på så nu blir det lite mer kaloribetonat i kväll.

Det blir att ta nya tag i morgon. Jag har hängt fram min Hawaii-klänning för att bli inspirerad. Kommer jag att kunna ha den när vi är i Kroatien?

4 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Klart du kommer att lyckas, ger du dig bara den på det så, och man får festa till ibland, grejen är ”bara” att sköta sig snyggt eftråt. Jag går inga power walks, däremot minst… 45 minuter/dag, helg eller inte. Tänker nog återgå till styrketräning också, bara för att. Trevlig helg!

 2. Marja Granqvist

  Det var en fin klänning. Den måste du ju se till att komma i.:)
  Håller med dig om att veckorna går fort och att vårtröttheten är besvärande. Men om veckorna går fort, går kanske tröttheten över fortare… eller? Jag sov också en stund på soffan i dag. Det är så himla skönt att sova en stund på eftermiddagen. Kram

 3. Anne-Marie Mäkelä

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-03-23 17:45)
  Det viktigaste är nog att man rör på sig. Jag har varit dålig på det i vinter, känns som att soffhörnan har varit väldigt välbesökt! Vi får kämpa på med promenaderna, jag kanske börjar gå på badhuset också en dag i veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>