Huvudled och högerregel

I morse "vaknade" jag verkligen till när jag körde till jobbet. Två gånger när jag körde på huvudled så kom det bilar från tillfarter till vägen och svängde ut framför mig. Ena gången var det verkligen nära att vi skulle smälla ihop. Den andra gången hann föraren hejda sig. och stannade bilen. Visst gäller skyllten  huvudled före högerregeln? Skakis blir man när det händer sådant!

I kväll är det dags för FunkyKidz! Så roligt, det blir ett extra motionspass. För övrigt står det 50 minuter powerwalk på schemat. Hoppas solen tittar fram en stund när jag går ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>