Solig start på dagen

Visst är det skönt att vakna när solen strålar! Visserligen är det lite svalt på morgonen, men fortsätter bara solen att stråla så kommer det att bli härligt.

Eftersom jag har missat två Powerwalks de senaste dagarna så ska jag ta mig ut nu direkt på morgonen och ta igen åtminstone en promenad. Sedan får det väl bli en till senare under dagen.

Sonen fyller år i morgon, det lilla aprilskämtet! Då blir det kalas, det ser jag fram emot. Söndagen kommer att bli fullbokad.

Måndag och tisdag är jag i Stockholm, onsdag är helt inbokad hela dagen och sedan börjar påsken. Hmmmm, jag tror jag tar en veckas time-out från bloggandet, det känns som att det är så mycket annat som ska göras just nu. Om det är ett trevligt tema på Fototrissen så ska jag försöka vara med där, men annars ska datorn få vila några dagar.

Jag önskar er alla några sköna dagar. Ta vara på solen! I måttlig mängd måste man väl tillägga efter alla larm om att antalet hudcancer har ökat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>