Minnen

Jag har hittat igen en gammal bästis från lågstadiet genom StayFriends! Så fantastiskt roligt! Vi var bästisar under de första skolåren och hade så mycket roligt ihop.

Ni kan inte ana vad spännande det är att återupptäcka varandra igen. Vi skriver korta berättelser om våra liv en bit i taget. I hennes senaste mail tog hon upp ett minne som jag brukar ta fram och tänka på ibland. Vilken känsla att få återuppleva just det minnet med henne! Så här var det;

Ett par lördagar brukade vi vara i min pappas plåtslageriverkstad. Med oss hade vi två jämnåriga klasskompisar, killar. Vi gjorde halsband och andra smycken av plåt, jättekul. Men det allra roligaste; vi lyssnade på 10 iTopp och DANSADE. Waow, så härligt, så mysigt! I den, inte allra mysigaste omgivningen, dansade vi fyra. Favoriten var den långa, lugna House of the Rising Sun, underbart!

 

En kommentar

  1. Helena Nilsson Springare

    Åh vad roligt.. Att hitta igen en gammal vän flera år senare måste ju vara som att hitta igen en liten bit av sin ungdom också kan jag tänka mig. När man kan dela minnen från samma tid..

    Jag känner ju att det är stor skillnad från att vara ung utan att ha tex internet, till hur det är NU och att jag är halvgammal fast med internet *skrattar*

    Tänk om man finge vara ung igen om så blott en dag.. *drömmer*

    Fast.. njaae.. nog är det skönt att ha gjort bort det där 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.